Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Možná se zeptám blbě, ale dá se nějak vytunit i benzín 1,6 Break? Myslím jenom programově, nelíbí se mi ta prodleva v reakci motoru na pedál. Dá se to ňák poladit, bez ohledu na vyšší spotřebu?

benzín sa dá chipovať, ale nárast výkonu /pokiaľ ten benzín nemá turbo/ a točivého momentu nie je taký výrazný ako u nafty.
Odesláno

Mám stejnou zkušenost - chip 2 roky od Strakiho (1.6 HDi) a jede, včera si dokonce vysloužil pochvalu od jistého výborného mechanika ;) díky oběma :papa

Odesláno (upraveno)

Tak taky se muzu pridat a jen a jen doporucit.Chip od Strakiho ... sice to mam jen dva dny ale i tak jsem uplne nadsenej je to ted jine auto a to mam system siemens.Je to rozdil jako krá-a a konecne budu moct bezpecnejc predjet a urco se ted bude lip jezdit i na dalnici.Ted to do kopce zrychluje jako mi to predtim zrychlovalo na rovince a mozna o neco vic :D

Takze za me na 100% doporucuju stoji to za to.A Strakimu jeste jednou velke diky ...

Upraveno uživatelem Zemla703

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...