gadri Odesláno 14. srpen 2015 Odesláno 14. srpen 2015 Možná se zeptám blbě, ale dá se nějak vytunit i benzín 1,6 Break? Myslím jenom programově, nelíbí se mi ta prodleva v reakci motoru na pedál. Dá se to ňák poladit, bez ohledu na vyšší spotřebu?benzín sa dá chipovať, ale nárast výkonu /pokiaľ ten benzín nemá turbo/ a točivého momentu nie je taký výrazný ako u nafty. Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 15. srpen 2015 Odesláno 15. srpen 2015 Ja mam od Strakiho uz asi 3 roky a je to poznat, hlavne kvôli pomalemu rozbehu som si to zariesil a som stale spokojny, nieje to zase prehnane ale teraz tam asi 130 koni. Spotreba stale v pohode. Citovat
Veverka Odesláno 15. srpen 2015 Odesláno 15. srpen 2015 Mám stejnou zkušenost - chip 2 roky od Strakiho (1.6 HDi) a jede, včera si dokonce vysloužil pochvalu od jistého výborného mechanika díky oběma Citovat
Zemla703 Odesláno 16. srpen 2015 Odesláno 16. srpen 2015 (upraveno) Tak taky se muzu pridat a jen a jen doporucit.Chip od Strakiho ... sice to mam jen dva dny ale i tak jsem uplne nadsenej je to ted jine auto a to mam system siemens.Je to rozdil jako krá-a a konecne budu moct bezpecnejc predjet a urco se ted bude lip jezdit i na dalnici.Ted to do kopce zrychluje jako mi to predtim zrychlovalo na rovince a mozna o neco vic Takze za me na 100% doporucuju stoji to za to.A Strakimu jeste jednou velke diky ... Upraveno 16. srpen 2015 uživatelem Zemla703 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.