Jerry_J Odesláno 26. leden 2014 Odesláno 26. leden 2014 Cau, pred chvilkou se mi rozsvitala tedle chyba s polecne s chybou ESP. Zavada ESP po vyndani klicku a opetovneho vraceni do spinacky zmizela,ale ta Antipollution zustala,auto jede normalne nic divneho nepozoruju,jen sviti tato hlaska spolecne s kontrolkou ridici jednotky. Nevite cim by to mohlo byt? diky za rady Citovat
Zemla703 Odesláno 26. leden 2014 Odesláno 26. leden 2014 Je tu toho milion musis cist.Vsimam si ale ze posledni dobou to ma hodne lidi to bude mit neco spolecnyho s tema mrazama urco jo ... :-) Citovat
twoolf Odesláno 27. leden 2014 Odesláno 27. leden 2014 jj, v těchle sra_kach na silnici to může být cokoliv, třeba špatný kontakt, nebo ti zakolísal tlak v railu. Píchni na diag a uvidíš. Citovat
Jerry_J Odesláno 29. leden 2014 Autor Odesláno 29. leden 2014 Tak chyba prestala svitit,ale nejde vubec nastartovat,starter toci,ale nechyta.... Citovat
HonzaZ Odesláno 29. leden 2014 Odesláno 29. leden 2014 Asi to bude rozbitý. Ne, vážně, potřebuješ to napíchnout na diagnostiku, kde zjistíš co je za problém. Může to dělat halda věcí a jinak se nedopátráš Citovat
Jerry_J Odesláno 5. únor 2014 Autor Odesláno 5. únor 2014 Nebyl by nekdo z Plzne,s diagnostikou,a mohl by mi to prijet nacist o vikendu..? Diky,nemuzu nikoho sehnat. Citovat
HonzaZ Odesláno 5. únor 2014 Odesláno 5. únor 2014 Jenom se tě zeptám, jaké kontrolky svítí při startování? Mohla by být také vypálená pojistka třeba pro napájení COMu (blok páček pod volantem). Zkontroluj pro jistotu všechny pojistky. Jo a ještě zkontroluj, zda při otočení klíčku do polohy před startem vrčí čerpadlo v nádrži. Dále ještě zkus zatlačit inerční spínač, který odpojuje napájení palivového čerpadla. [upravil dne 5/2/14 09:38 od HonzaZ] Citovat
Jerry_J Odesláno 5. únor 2014 Autor Odesláno 5. únor 2014 Dále ještě zkus zatlačit inerční spínač, který odpojuje napájení palivového čerpadla. [upravil dne 5/2/14 09:38 od HonzaZ] Kde prosimte ten spinac najdu,to me taky napadlo,ale nikde jsem ho nemohl najit... Na 406 ho mom na protipozarni stene,ale tady sem ho proste nenasel. Citovat
HonzaZ Odesláno 5. únor 2014 Odesláno 5. únor 2014 Aha, jde o to zda máš el. podávací čerpadlo v nádrži. Jaké máš vstřikování? Nebo jinak, dej VIN Citovat
HonzaZ Odesláno 5. únor 2014 Odesláno 5. únor 2014 Tak máš el. podávací čerpadlo. Ovšem inerční spínač jsem také nenašel. Citovat
Jerry_J Odesláno 5. únor 2014 Autor Odesláno 5. únor 2014 Takze by to mohlo byt tim podavacim cerpadlem? Citovat
HonzaZ Odesláno 5. únor 2014 Odesláno 5. únor 2014 Jak jsem psal výše, zkontroluj čerpadlo, pojisty a pak se uvidí. Citovat
Jerry_J Odesláno 5. únor 2014 Autor Odesláno 5. únor 2014 Ok,dik za rady,dam vedet,jak to pokraceje;) Citovat
Jerry_J Odesláno 7. únor 2014 Autor Odesláno 7. únor 2014 Tak tu byl kamos s diagnodtikou,zjistil ze to hlasi vadne cidlo na vacce,vymazal chyby a natocilo se to....ale za dalsi den uz zas ne...tak jsem chctel vymenit to cidlo,ale to co dela druho vyroba ma na konci takovej ten malej zobacek na jinem miste nez origo,tak mam strach ho tam dat,aba se neco neposralo... Citovat
Jerry_J Odesláno 8. únor 2014 Autor Odesláno 8. únor 2014 Tak sem ho tam nakonec dal,a zatim to vypada,ze to bude v pohode... Citovat
mrazík13 Odesláno 23. únor 2014 Odesláno 23. únor 2014 Ahoj. Měl jsem stejnej problém a měnili mi dva snímače na klikové hřídeli...pak to bylo dobré.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.