Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cau, pred chvilkou se mi rozsvitala tedle chyba s polecne s chybou ESP.

Zavada ESP po vyndani klicku a opetovneho vraceni do spinacky zmizela,ale ta Antipollution zustala,auto jede normalne nic divneho nepozoruju,jen sviti tato hlaska spolecne s kontrolkou ridici jednotky.

Nevite cim by to mohlo byt? diky za rady

Odesláno

Asi to bude rozbitý;). Ne, vážně, potřebuješ to napíchnout na diagnostiku, kde zjistíš co je za problém. Může to dělat halda věcí a jinak se nedopátráš

Odesláno

Jenom se tě zeptám, jaké kontrolky svítí při startování? Mohla by být také vypálená pojistka třeba pro napájení COMu (blok páček pod volantem). Zkontroluj pro jistotu všechny pojistky. Jo a ještě zkontroluj, zda při otočení klíčku do polohy před startem vrčí čerpadlo v nádrži. Dále ještě zkus zatlačit inerční spínač, který odpojuje napájení palivového čerpadla.

[upravil dne 5/2/14 09:38 od HonzaZ]

Odesláno
Dále ještě zkus zatlačit inerční spínač, který odpojuje napájení palivového čerpadla.

[upravil dne 5/2/14 09:38 od HonzaZ]

Kde prosimte ten spinac najdu,to me taky napadlo,ale nikde jsem ho nemohl najit... Na 406 ho mom na protipozarni stene,ale tady sem ho proste nenasel.

Odesláno

Tak tu byl kamos s diagnodtikou,zjistil ze to hlasi vadne cidlo na vacce,vymazal chyby a natocilo se to....ale za dalsi den uz zas ne...tak jsem chctel vymenit to cidlo,ale to co dela druho vyroba ma na konci takovej ten malej zobacek na jinem miste nez origo,tak mam strach ho tam dat,aba se neco neposralo...

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...