marecikRC Odesláno 25. leden 2014 Odesláno 25. leden 2014 Kazdopadne lepsiu svietivost ako je xenon, tak nenajdes a uz vobec nie u ziarovkach Citovat
Maroš Odesláno 26. leden 2014 Autor Odesláno 26. leden 2014 Ano xenony ma zachrania lebo ich tam mam, ci mam si dat H1 len mam pocit ze svietia nejako slabo a je to 2005 rocnik a svietim snimi den , noc a autom beham stale kazdy den skoro a chcel som vediet ci sa vybojky menia alebo nie a ked sa menia ci tie co su tam original 4500 su dobre alebo radsej dat inu teplotu svetla, ci nieje nieco lepsie a nove. Dakujem za info [upravil dne 26/1/14 09:59 od Maroš] Citovat
marecikRC Odesláno 26. leden 2014 Odesláno 26. leden 2014 ja si myslim ze su dve varianty: - vzhlad - vyuzitelnost Vacsina ludi si dava xenony a to hned aj 8000k len kvoli tomu ze maju az taku sytu modru farbu a pritom vobec nepomyslia aj na ich funkcnost a vuyzitelnost Ako som spominal, je to vec nazoru a je na tebe ci ti zalezi aj na nejakej inej farbe ci vzhladu svietivosti.Je siroka sklala svietivosti xenonu ( fialova, cervena, ruzova, popripade aj zelena ) A spominat to, ze ziarovka ma o mnoho vacsiu spotrebu elektriny ako vybojka a to je iste aj so zivotnostou a dlzkou svietivosti Tu si mozes precitat nieco o tom co tu spominam a sam si urob nazor myslim ze sa uistis aj o tom co ti treba http://www.autoalarmy.sk/clanky/xenony-i-co-o-nich-vieme.html Citovat
Judes Odesláno 26. leden 2014 Odesláno 26. leden 2014 Ak chceš viac svetla skús tieto, potom daj vedieť aký tam je rozdiel v reále. http://www.eshopbn.sk/vybojky-d1s-d2s-d2r-d3s-d4s/d2s/osram-xenarc-silverstar-d2s-66240svs-2ks Toto by mala byť špica (+30% viac svetla ako bežný xenón) ale odskúšané to nemám, ak mi odídu tak silno nad nimi uvažujem. Citovat
Maroš Odesláno 27. leden 2014 Autor Odesláno 27. leden 2014 Poyeral som na ne je to hned sada dvoch vybojok....ummm moze to byt super snad to co tam je uvedene je pravda 30 percent je dost. Este si dnes precitam o tych vybojkach a rozhodnem sa..dnes strasne mrzne to je hrozne rano -16. Na aute nic vonku neurobim ale asi dam nabijat baterku na 206 Hdi lebo toto jazdi len v meste kratke trasy nema cas sa dobit baterka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.