Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

taxi 3

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem to viděl už s těma titulkama a je to fakt sklamani

Guest Masinka
Odesláno

NO s titulkama na me Taxi 3 udelal daleko lepsi dojem nez bez titulku, sice je porad nejhosrsi ze vsech dilu,a le uz to neni takova tragedie, jak jsem to videl ze zacatku. Proste se tam malo jezdi, ale fory jsou stejne dobry jako v minulych dilech.

Odesláno

TO souhlasi ale urcite veci. Jsou docel prehnany.Meli zustat vic na zemi.

Guest Masinka
Odesláno

Pokud si matne vzpominam, tak se litalo pouze ve dvojce ;), takze trojka na zemi zustala.

Guest Masinka
Odesláno

Pokud jste si ty titulky stahli, tak jste zjistili, ze jeste nebyly dotazeny do konce, tak si nekdo na strahove pohral a dal nam k dispozici opravenou verzi taxi3.sub

Odesláno

SWINE007: OK klidně ho přivez. Než to u nás pude v kině tak mi bude 40.:mad: A do Prahy se mi kvůli tomu nechce. Chceš kompletní GTA3, nebo jen to real. Real má 90mb tak jestli bys k tomu ještě něco chtěl přismahnout nona problema!:D

Odesláno

Nemám ale už mám vypálený a poctivě přibalený do batůžku Real gta :D:D:D:D:D:D:D:D V pátek můžem zapařit:D:D:D a v pondělí si to koněčně budeš moct zahrát:D Teda jestli nemáš ve lvíčku LCD nebo dobrej notebook

Odesláno

berte to tak,že jako film nic moc,ale je to dost spíše jako reklama na Peugeot :-))) a chvíli to vypoadalo a ničilo se to tam jako v Kobře 11 :-))) Mám taky francouzkou verzi sa titulkama,ale obraz je v úplně pohodě...

Odesláno

To sedí Harry. Na film sem si zašel radši do kina a příběk fakt nic moc. Taxi2 tutově vede. Ty masakry Peugeotů mi rvali srdce. Auůůů. Proč za mnou sakra někdo nepříjde a neřekne: \" Hele, potřebujem nějakou slušnou 405 na zdemolování. Tady za ní máš 406.\" Ve filmu jde stejně jen o efekt jak se muchlaj plechy a zlatá metla vypadá vždycky velkolepě :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...