Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, takze brzdove svetla vyriesene :) ale ta spiatocka bude asi zapeklitejsi problem. Vyskusane 2 nove senzory + prepojenie konektora senzora cuvacich svetiel dratom. Senzor po pripojeni na konektor (odpojeny od prevodovky) - svetla funguju, priame prepojenie konektora dratom - svetla funguju. Ak je senzor zamontovany do prevodovky svetla nefunguju :grr

Je mozne ze platnicka co stlaca v prevodovke cidlo senzora moze byt vydrata alebo nieco podobne?

Vdaka za kazdu odpoved :papa

Odesláno
Ahojte, takze brzdove svetla vyriesene :) ale ta spiatocka bude asi zapeklitejsi problem. Vyskusane 2 nove senzory + prepojenie konektora senzora cuvacich svetiel dratom. Senzor po pripojeni na konektor (odpojeny od prevodovky) - svetla funguju, priame prepojenie konektora dratom - svetla funguju. Ak je senzor zamontovany do prevodovky svetla nefunguju :grr

Je mozne ze platnicka co stlaca v prevodovke cidlo senzora moze byt vydrata alebo nieco podobne?

Vdaka za kazdu odpoved :papa

Čau,

Před časem jsem řešil stejnou věc a problém byl v kontaktu uvnitř konektoru. Vyřešil jsem to tak, že jsem do konektoru přidal tenký drátek, který jsem ohnul a tím se problém vyřešil. :)

Odesláno

Ahoj KaspyT :papa, aj konektor ma napadol ale vylucil som to ked som ho prepojil dratom a svetla fungovali :myslim, ale je mozne ze ten drat nejako sadol do pinov konektora ale spinac uz nechyti. Najradsej by som ho urval a dal tam novy, ten vsak zozeniem asi len v Peugeote za nemaly peniaz :( Dik za tip :) skusim to drotikmi a ak neuspejem objednam sa v Peugeote na vymenu konektoru :papa

Odesláno

Servus HonzaZ :papa heh :D no pred 2 rokmi som to presne riesil. Po vymene rozvodov cuvacie svetla nie a nie fungovat, servisaci zabudli zapojit spominany konektor, vtedy sa to vyriesilo ked mi kolega na fore dal tip na spominany konektor, no teraz to bude nieco s kontakmi konektora :myslim

Odesláno

Zatial nie, ale musim to dnes rozobrat a pomerat ci je zopnuty obvod pri zaradenej spiatocke. Spinac samotny je OK, bol premerany a zopina. Modlim sa aby to bolo v tom konektore lebo prevodovku sa mi teda nechce rozoberat :bojim

Odesláno
Ahoj KaspyT :papa, aj konektor ma napadol ale vylucil som to ked som ho prepojil dratom a svetla fungovali :myslim, ale je mozne ze ten drat nejako sadol do pinov konektora ale spinac uz nechyti. Najradsej by som ho urval a dal tam novy, ten vsak zozeniem asi len v Peugeote za nemaly peniaz :( Dik za tip :) skusim to drotikmi a ak neuspejem objednam sa v Peugeote na vymenu konektoru :papa

Byl jsem na tom stejně jako ty. Konektor jsem propojil a světla šla, ale po nasazení na spínač to nešlo. Poslední možnost byla ta, že konektor špatně dosedá na piny spínače. Tak jsem přidal drátek na obě dosedací plochy konektoru a 2 roky už mě to šlape bez problému. :)

Odesláno

KaspyT, dratky som prave vyskusal, ale nepomohlo to :( spinac premerany pri zaradenej spiatocke nespina. Problem je v prevodovke :bojim toho som sa bal. no co uz pojde na zdvihak, cuvat po tme sa ptedsa neda :D

Inac nasiel som LED nahradu cuv. ziaroviek (aj ked asi nie je schvalena). Tie klasicke nestoja za nic, ale tieto vyzeraju nadejne, len ta cenaaaaa :grr

http://www.bmwklub.sk/martin46/led-do-cuvacich-svetiel-iba-26-sada-model-ultra-bright-t80805.html

Odesláno

No pani, takze mechanik pre istotu objednal uz 4 spinac cuvacich svetiel, ale pre zmenu od ineho vyrobcu (najlacnejsi :D) a cuduj sa svete funguje bez problemov :roker tak hadam uz bude pokoj s cuvacimi svetlami, teraz si uz opat vychutnavam cuvanie v noci :D

rozmyslam este nad tymi led ziarovkami a ak sa dokopem k ich kupe tak dam vediet aka je spokojnost :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...