blackeye Odesláno 22. leden 2014 Odesláno 22. leden 2014 Ahojte, takze brzdove svetla vyriesene ale ta spiatocka bude asi zapeklitejsi problem. Vyskusane 2 nove senzory + prepojenie konektora senzora cuvacich svetiel dratom. Senzor po pripojeni na konektor (odpojeny od prevodovky) - svetla funguju, priame prepojenie konektora dratom - svetla funguju. Ak je senzor zamontovany do prevodovky svetla nefunguju Je mozne ze platnicka co stlaca v prevodovke cidlo senzora moze byt vydrata alebo nieco podobne? Vdaka za kazdu odpoved Citovat
KaspyT Odesláno 22. leden 2014 Odesláno 22. leden 2014 Ahojte, takze brzdove svetla vyriesene ale ta spiatocka bude asi zapeklitejsi problem. Vyskusane 2 nove senzory + prepojenie konektora senzora cuvacich svetiel dratom. Senzor po pripojeni na konektor (odpojeny od prevodovky) - svetla funguju, priame prepojenie konektora dratom - svetla funguju. Ak je senzor zamontovany do prevodovky svetla nefunguju Je mozne ze platnicka co stlaca v prevodovke cidlo senzora moze byt vydrata alebo nieco podobne? Vdaka za kazdu odpoved Čau, Před časem jsem řešil stejnou věc a problém byl v kontaktu uvnitř konektoru. Vyřešil jsem to tak, že jsem do konektoru přidal tenký drátek, který jsem ohnul a tím se problém vyřešil. Citovat
blackeye Odesláno 23. leden 2014 Autor Odesláno 23. leden 2014 Ahoj KaspyT , aj konektor ma napadol ale vylucil som to ked som ho prepojil dratom a svetla fungovali , ale je mozne ze ten drat nejako sadol do pinov konektora ale spinac uz nechyti. Najradsej by som ho urval a dal tam novy, ten vsak zozeniem asi len v Peugeote za nemaly peniaz Dik za tip skusim to drotikmi a ak neuspejem objednam sa v Peugeote na vymenu konektoru Citovat
HonzaZ Odesláno 23. leden 2014 Odesláno 23. leden 2014 Ahoj, neměl jsi náhodou dělané rozvody? U pravého hrnce tlumiče pérování je kabel na kterém je konektor- spojka. Mrkni, zda není rozpojen. Citovat
blackeye Odesláno 23. leden 2014 Autor Odesláno 23. leden 2014 Servus HonzaZ heh no pred 2 rokmi som to presne riesil. Po vymene rozvodov cuvacie svetla nie a nie fungovat, servisaci zabudli zapojit spominany konektor, vtedy sa to vyriesilo ked mi kolega na fore dal tip na spominany konektor, no teraz to bude nieco s kontakmi konektora Citovat
HonzaZ Odesláno 23. leden 2014 Odesláno 23. leden 2014 Aha, tak to je jiná. To opravdu vypadá na mechanický problém v převodovce. Měřil jsi odpor přímo na konektoru na převodovce? Citovat
blackeye Odesláno 23. leden 2014 Autor Odesláno 23. leden 2014 Zatial nie, ale musim to dnes rozobrat a pomerat ci je zopnuty obvod pri zaradenej spiatocke. Spinac samotny je OK, bol premerany a zopina. Modlim sa aby to bolo v tom konektore lebo prevodovku sa mi teda nechce rozoberat Citovat
KaspyT Odesláno 23. leden 2014 Odesláno 23. leden 2014 Ahoj KaspyT , aj konektor ma napadol ale vylucil som to ked som ho prepojil dratom a svetla fungovali , ale je mozne ze ten drat nejako sadol do pinov konektora ale spinac uz nechyti. Najradsej by som ho urval a dal tam novy, ten vsak zozeniem asi len v Peugeote za nemaly peniaz Dik za tip skusim to drotikmi a ak neuspejem objednam sa v Peugeote na vymenu konektoru Byl jsem na tom stejně jako ty. Konektor jsem propojil a světla šla, ale po nasazení na spínač to nešlo. Poslední možnost byla ta, že konektor špatně dosedá na piny spínače. Tak jsem přidal drátek na obě dosedací plochy konektoru a 2 roky už mě to šlape bez problému. Citovat
blackeye Odesláno 23. leden 2014 Autor Odesláno 23. leden 2014 KaspyT, dratky som prave vyskusal, ale nepomohlo to spinac premerany pri zaradenej spiatocke nespina. Problem je v prevodovke toho som sa bal. no co uz pojde na zdvihak, cuvat po tme sa ptedsa neda Inac nasiel som LED nahradu cuv. ziaroviek (aj ked asi nie je schvalena). Tie klasicke nestoja za nic, ale tieto vyzeraju nadejne, len ta cenaaaaa http://www.bmwklub.sk/martin46/led-do-cuvacich-svetiel-iba-26-sada-model-ultra-bright-t80805.html Citovat
blackeye Odesláno 28. leden 2014 Autor Odesláno 28. leden 2014 No pani, takze mechanik pre istotu objednal uz 4 spinac cuvacich svetiel, ale pre zmenu od ineho vyrobcu (najlacnejsi ) a cuduj sa svete funguje bez problemov tak hadam uz bude pokoj s cuvacimi svetlami, teraz si uz opat vychutnavam cuvanie v noci rozmyslam este nad tymi led ziarovkami a ak sa dokopem k ich kupe tak dam vediet aka je spokojnost Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.