Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jsou to Alessio F1 a mám k nim i super 2cm podložky přímo od OZ. Super lehounké a tvrdé. Budu auto prodávat teď na zimu, takže radši za ty peníze koupím na auto pořádný zimáky. Letní kola by v prosinci stejně nikdo na autě nezaplatil. Je potřeba ale ty 17" obout. To co tam je teď už není na ježdění! (spíš na zabití) Cena je tak kolem 11.000,- ale nebráním se dohodě. Jestli má někdo zájem, tak zkuste navrhnout. Foto:

kola_big.jpg

:super

Odesláno

Je to inzerát na prodej kol. Řešit, jestli jsou na 307 tyhle kola vhodné můžeme v sekci 307. Pokud se někomu ty kola budou hodit, a? si zváží, jestli jsou na jeho vůz vhodné nebo ne. Každopádně s Tebou sohlasím, že to pro zmíněné součástky právě ideální není.

Odesláno

ET zjistím. Nevím ho z hlavy. Každopádně mě se opřel při nandavání paprsek zadní stranou o brzdové pakny. Takže ET je celkem nízké. Bylo to původně na Fordu. Dám Ti vědět, až to zjistím.

Odesláno
Původně zaslal: destiny

dáš za podložky + dlouhé šrouby + bezpečnostní šrouby dohromady 1900,- ? Pokud ano, je to Tvoje. ;) Ale musíš se rozhodnout rychle

safra rychle, když tu nejsem, nemáš foto?, co je to za matereial? používal jsi je v zimě/jsou vhodné na zimu? kolik by byla cena bez bezpečáku (už mám)?:papa

• O 3 týdny později...
Odesláno

Destiny: nevim, jak se to vyvinulo, ale jestli si Martin vzal ty podložky bez bezpečnostních šroubů a ty bezpečtnostňáky pořád máš, tak já bych měl zájem

ale vypadá to, že už to bude asi 14 dní pasé, co?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...