Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čus, mám na Vás takový specifický dotaz, moje mamka s tetou jako každý rok chtějí jet na dovolenou, tentokrát si vybrali část republiky Morava a potřeboval bych od Vás poradit...

požadavky: nemají auto, takže pohybování busem, případně půjčovna kol, v okolí zámky, hrady na procházky, případně i v okolí rybníček na koupání

náplň: na místo je odvezu, oni budou cestovat samotný, buď autobusem, nebo si půjčí kola, kdo má tipy, kam by mohli vyrazit (více míst v blízkosti na víc dnů), případně i tip na levné ubytování (jen nějaký apartmán, pro 2 osoby, i bez jídla)

máte někdo nějaký nápady?

Odesláno

Přehrada Vranov Ubytování od stanů po Hotely. Je tam zámek, kousek hrad, zříceniny, rozhledna,... na kole se tam dá po cyklostezce dojet do rakouska, tam je pěkná vyhlídka. Myslím Hardeg, nebo tak nějak se to jmenovalo. Určitě je tam ještě plno věcí o kterých nevím. Na pár dní to tam určitě vyjde:) Koupání v přehradě, je tam myslím písečná pláž....Už je to teda snad 10 let, co jsem tam byl, ale bylo tam pěkně.

Odesláno

Protože su s teho regiona zkusím udělat nějaké promo.Pokud chtějí jezdit na kole určitě jedna z nej destinací v ČR je Lednicko Valtický areál .Cestičky lesem- vynohradem -do Rakouska prostě co kdo si vybere.Zámečky,a podobné stavby díky Lichtenstejnům dostatek a stojí za to.Doprava autobusem je dostupná z každé vesnice okolo 1000 obyvatel ....lidi musí do práce a děti do škol dokonce mám pocit že jede autobus z Břeclavi do Laa and Taya..rakouské termále.Ubytování - stačí jen vybrat plno lidí se živí vinařstvím a k tomu ubytování patří a plno lidí udělalo ubytování z vinného sklepa (tip :ubytování na sklepách:;))ale to je vedlejší.Půjčit kolo si určitě můžou ve Valticích,Mikulově a Lednici ,ale i u nás je půjčovna, nebo jim pučim moje. Přírodní koupání Apolo Lednice lom v Mikulově šutrák v Moravské nové Vsi nebo pod Mikulovem jezero mušov nebo aqpark pasohlávky.Dalším lákadlem by mohl být Baťův kanál skanzen ve Strážnici,vykopávky Mikulčice nebo hradisko na Pohansku , za podívanou stojí tzv.\"hody\"které se konají červenec- srpen pokaždé v jiné vesnici, jde o zábavu v tradičních krojích .A pokud zavítají začátkem září ..začínají \"vřít\"první burčáky.Jak říkám jen si vybrat:D llug

Odesláno

ty bláho, díky ti, to je opravdu velmi rozsáhlá prezentace, z toho si určo vyberou, jinak plánují to někdy kolem června až srpna, asi týden, takže burčák se jich netýká, ale ostatní věci ano ;-) předám dál díky :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...