Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vvitty - do práce jezdím sockou, nikde bych tu (náměstí Republiky) nezaparkoval a metrem je to i rychlejší. Jinak dělám do 16 a sraz je od 18, takže stihnu dojet domů pro dědu (P-205) a pak tě vyzvednu klidně na tom Florenci. Co třeba okolo 17.30 na zastávce autobusů naproti Mc Donaldovi - vezmu to přes Karlín, takže určitě víš kterou stanici myslím :P

Pokud máš jiný návrh - jsem na příjmu do 16.00 :D:D

Odesláno

Bohous: no, jestli pojedes pres Karlin, tak to bys me mohl vyzvednout primo v kanclu :D

Pobrezni 3, hned za Hiltonem, vedle viaduktu...

jestli pojedes ulici Prvniho pluku jako od Zizkova, tak nezahybej doleva ke Karlinskemu divadlu, ale jed rovne podel viaduktu, dokud nebudes mit po leve ruce eurotel a za nim vjezd do podzemnich garazi...

nebo z Rohanskeho nabrezi sjedes na svetlech pred viaduktem primo do Pobrezni... tam kde Rohanske nabrezi uhyba doprava

doufam, ze je to z meho popisu pochopitelne :D ?

BTW, pojedes pomalu a opatrne? Ja jen, jestli si mam vzit igelitku... mam nejak rozhozeny zaludek :aut

Proky: mam je tady :papa

Odesláno

Vvitty - vytisknu si to a když zabloudím, tak ti zavolám na mobil. Ale zřejmě to vidím, že se budu řídit tím viaduktem a divadlem - to vím kde je :D

Pojedu tak jako nikdy - furt mě v tom autě něco bouchá, ale neboj jede.

Součástky na neony - nejsou to nějaký zářivky ??? Protože ty by jsme to tam museli dát jako lyže - tzn. naštorc. Do 205 složíš všechno, když jsi šikovnej :roker:roker:roker

Odesláno

Bohous: super, kdyztak me prozvon a zavolam ti zpatky ;)

nic se skladat nebude, je to sacek velikosti krabicky od cigar... to se vejde kamkoliv

jj, viadukt je dobry voditko, kdyz na svetlech nezahnes k divadlu, ale pojedes podel viaduktu, tak asi v pulce ulice ho musis podjet na druhou stranu, pak pres sokolovskou kolem restauracky Mnichov, a dal az k eurotelu a garazim... te jednosmerky v mape si nevsimej... maj to blbe.

Odesláno
Původně zaslal: Bici

Tak se taky přijedu podívat, bude to pro mě a Pežotka křest, ještě jsem na žádném srazu nebyl...

A nebojíš se ?????? :D:D:D:D:D:papa

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Původně zaslal: Bici

Tak se taky přijedu podívat, bude to pro mě a Pežotka křest, ještě jsem na žádném srazu nebyl...

A nebojíš se ?????? :D:D:D:D:D:papa

Inu, uvidíme. Strach vyloženě nemám, pouze obavy ;):super

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

Bohouš: Zatím se Bici nebojí, páč nás ještě neznááááá;):D:D:D:D:aut:aut:aut:P:P:P:super:super:super

[upravil dne 6/10/05 Netopýrka]

No a právě proto přijedu, abych vás poznal a vy mne. :super:super

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

Ne Bici buď v klidu, z tvého auta se Bohoušovi žádné díly nehodí, tak se neboj :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:P:P:P

Tak to sem docela rád, doufám, že i ostatním ne :D

Odesláno

Vvitty - jsme domluvený

Bici - jj měl jsem podobné pocity z prvního setkání, ale fakt je to v klidu :papa

Neto - zato ty máš model pětkové řady, takže pozor na mě ;)

Odesláno

Bohous: ok, v kolik to tak odhadujes? Jen abych mel prehled...

BTW, ci auto budeme rozebirat dneska? Svym nejedu, tak je to celkem jedno... mam vzit naradi? :D

Odesláno

No tak nějak kolem těch půl šestý, aby jsme stihnuli slavnostní zahájení :-)

Nářadí neber, přibalím do kufru flexu a až se půjdou ostatní občerstvit, tak si zablbneme........:-)

Odesláno
:D ja navrhuju Johna, porad se chlubi, jak auticko slape jak svycarsky hodinky, tak bysme se tomu mohli kouknout na zoubek, at vime, jak to ma vypadat, aby nase auti byla taky jak novy...:D:D:D:D:D:D
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...