petrb123 Odesláno 27. květen 2014 Autor Odesláno 27. květen 2014 tak ja nevim. na aute nastavim, resp. zrusim automaticke rozsveceni svetel pri startu, pac pak nejak nechcou svitit dalkovy, ale pouze probliknou, tak par dni jsem jezdil, ze po startu si musim svetla zapnout a taky zase vypnout sam a dalkovy svetla sviti, takze pohoda. no a dnes najednou si auto reklo, ze zase bude samo mi po startu rozsvecet svetla a kupodivu kdyz dam dalkovy, tak taky sviti , tak ja nevim, nastaveny je to jinak a chova se to taky jinak Citovat
Wext Odesláno 28. květen 2014 Odesláno 28. květen 2014 Asi se to auto rozhoduje samo, kdy bude svítit a kdy ne Citovat
John Odesláno 29. květen 2014 Odesláno 29. květen 2014 Wext : beztak si to jeho coupe postavilo hlavu,že ho pomlouvá pořád :D REJP Citovat
Wext Odesláno 29. květen 2014 Odesláno 29. květen 2014 Johne já si myslím, že to bude tím, že s tím autem jezdí až moc a takhle mu to dává najevo, že už nechce jezdit, že chce pauzu :D Citovat
John Odesláno 29. květen 2014 Odesláno 29. květen 2014 Wext : spíš naopak,že s ním jezdí málo tak ho zlobi Citovat
petrb123 Odesláno 29. květen 2014 Autor Odesláno 29. květen 2014 panove to ale neni prdel , to auto si ze me dela srandu, dopoledne jsem musel manualne zapinat svetla a ted vecer co jsem jeste jel, tak zase pro zmenu opet svitily samy, jestli tim vypnutim fce Denni svetla, se to treba nejak samy nezapinaji ty svetla kdyz je tma, to jeste vyzkousim pres den, ale aspon ze mi sviti dalky kdyz je potrebuji Citovat
Ducatista Odesláno 30. květen 2014 Odesláno 30. květen 2014 mas stejnou poruchu jako ja. Dela bordel ta pačka na blinkry. Me to zas delalo to, ze obcas pri zapnuti blinkru doprava (obcas i bez blinkru) mi to píplo a aktivovala se funkce svícení podle čidla v čelním skle. Jako kdybych podržel to tlačítko na páčce a aktivoval to. John mi na pokecu v Brně tuhle funkci na DIAG deaktivoval, tlačítko na konci páčky můžu mačkat jak chci a funkce čidla nejde spustit, myslel jsem si ze budu mit klid, ALE... dělá to bordel dál. Když dám blinkr doprava, tak se ráno (ještě mírné šero) rozsvítí budíky, začne blikat zelena kontrolka světel, ale protože to je na DIAG vypnuty, nepípne to. Stačí drbnout do tlačítka na konci páčky a hned se to vypne a zhasne. Strasne mi to pije krev, ale jediny reseni, jak se toho zbavit, je koupit celej modul COM 2000 s páčkama, ovšem i po slevě se mi devítka dávat nechce. Citovat
petrb123 Odesláno 30. květen 2014 Autor Odesláno 30. květen 2014 ja si nejak furt nejsem jisty jestli je to zpusobeno packama, porad se mi zda, ze nejak blbne elektronika, obcas se mi stane ze mam smazany stanice v radiu, nebo nastaveni loudness, nekdy ty dalkovy svetla svitili jindy jen problikavali a ted co mam deaktivovanou funkci denni svetla, (coz by melo byt aktivni pokud po startu motoru se maji rozsvitit svetla), tak se obcas stane jakoby ta funkce byla opet aktivni (takze vychozi stav) a k tomu i v pohode sviti dalkovy. takze ty packy jsou mozna v pohode, jen tam nejak blbne ta elektronika, ze i kdyz ted mam denni svetla deaktivovany, tak se to obcas \"nejak\" aktivuje a po nastartovani se svetla samy rozsviti Citovat
Ducatista Odesláno 30. květen 2014 Odesláno 30. květen 2014 tak jestli se ti mazou stanice radia, nehapruje baterka? Citovat
John Odesláno 30. květen 2014 Odesláno 30. květen 2014 To mazaní stanic u mě kdysi mělo na vině právě slabá baterka po startu hlavně v zimě takže bych to klidně na to viděl. Citovat
petrb123 Odesláno 20. červen 2014 Autor Odesláno 20. červen 2014 jeste je k mani http://www.otto-models.com/index.php/en/ottomobile-our-models?view=detail&id=207 ale spousta modelu uz je vyprodana [upravil dne 20/6/14 19:46 od petrb123] Citovat
Wext Odesláno 20. červen 2014 Odesláno 20. červen 2014 Sakra, kde jsi sehnal modrý model ? Ten já sháním celou věčnost ale vždy mají jen žlutý nebo červený Citovat
petrb123 Odesláno 20. červen 2014 Autor Odesláno 20. červen 2014 je to 1/18, z ruznych tech cinskych odlitku co jsou k mani na netu, je tenhle model ten nejpovedenejsi, i interier vypada dobre, ale taky cenovka je ta \"lepsi\" [upravil dne 20/6/14 19:50 od petrb123] Citovat
John Odesláno 21. červen 2014 Odesláno 21. červen 2014 Ten model je supr,měl jsem ho už možnost vidět na živo a pěkný. Citovat
Wext Odesláno 21. červen 2014 Odesláno 21. červen 2014 Poslal by jsi mi do SZ odkaz... rád bych si to taky koupil Citovat
petrb123 Odesláno 21. červen 2014 Autor Odesláno 21. červen 2014 odkaz je pod obrazkem, ale mas to i v SZ teda Citovat
petrb123 Odesláno 20. únor 2015 Autor Odesláno 20. únor 2015 (upraveno) jedna jarni Upraveno 22. únor 2015 uživatelem petrb123 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.