Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

PEUGEOT 406 Coupe 2.2 HDi - EBC Greenstuff power

Recommended Posts

Odesláno

tak ja nevim. na aute nastavim, resp. zrusim automaticke rozsveceni svetel pri startu, pac pak nejak nechcou svitit dalkovy, ale pouze probliknou, tak par dni jsem jezdil, ze po startu si musim svetla zapnout a taky zase vypnout sam a dalkovy svetla sviti, takze pohoda. no a dnes najednou si auto reklo, ze zase bude samo mi po startu rozsvecet svetla :D a kupodivu kdyz dam dalkovy, tak taky sviti :), tak ja nevim, nastaveny je to jinak a chova se to taky jinak :D

Odesláno

Johne :D já si myslím, že to bude tím, že s tím autem jezdí až moc a takhle mu to dává najevo, že už nechce jezdit, že chce pauzu :D :D

Odesláno

panove to ale neni prdel :D, to auto si ze me dela srandu, dopoledne jsem musel manualne zapinat svetla a ted vecer co jsem jeste jel, tak zase pro zmenu opet svitily samy, jestli tim vypnutim fce Denni svetla, se to treba nejak samy nezapinaji ty svetla kdyz je tma, to jeste vyzkousim pres den, ale aspon ze mi sviti dalky kdyz je potrebuji :)

Odesláno

mas stejnou poruchu jako ja. Dela bordel ta pačka na blinkry. Me to zas delalo to, ze obcas pri zapnuti blinkru doprava (obcas i bez blinkru) mi to píplo a aktivovala se funkce svícení podle čidla v čelním skle. Jako kdybych podržel to tlačítko na páčce a aktivoval to. John mi na pokecu v Brně tuhle funkci na DIAG deaktivoval, tlačítko na konci páčky můžu mačkat jak chci a funkce čidla nejde spustit, myslel jsem si ze budu mit klid, ALE... dělá to bordel dál. Když dám blinkr doprava, tak se ráno (ještě mírné šero) rozsvítí budíky, začne blikat zelena kontrolka světel, ale protože to je na DIAG vypnuty, nepípne to. Stačí drbnout do tlačítka na konci páčky a hned se to vypne a zhasne. Strasne mi to pije krev, ale jediny reseni, jak se toho zbavit, je koupit celej modul COM 2000 s páčkama, ovšem i po slevě se mi devítka dávat nechce. :myslim

Odesláno

ja si nejak furt nejsem jisty jestli je to zpusobeno packama, porad se mi zda, ze nejak blbne elektronika, obcas se mi stane ze mam smazany stanice v radiu, nebo nastaveni loudness, nekdy ty dalkovy svetla svitili jindy jen problikavali a ted co mam deaktivovanou funkci denni svetla, (coz by melo byt aktivni pokud po startu motoru se maji rozsvitit svetla), tak se obcas stane jakoby ta funkce byla opet aktivni (takze vychozi stav) a k tomu i v pohode sviti dalkovy. takze ty packy jsou mozna v pohode, jen tam nejak blbne ta elektronika, ze i kdyz ted mam denni svetla deaktivovany, tak se to obcas \"nejak\" aktivuje a po nastartovani se svetla samy rozsviti

• O 3 týdny později...
Odesláno

Sakra, kde jsi sehnal modrý model ? Ten já sháním celou věčnost ale vždy mají jen žlutý nebo červený

Odesláno

je to 1/18, z ruznych tech cinskych odlitku co jsou k mani na netu, je tenhle model ten nejpovedenejsi, i interier vypada dobre, ale taky cenovka je ta \"lepsi\"

[upravil dne 20/6/14 19:50 od petrb123]

• O 7 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...