lape Odesláno 11. leden 2014 Odesláno 11. leden 2014 Ahoj.Zajímalo by mě jestli tady má někdo v S Ace 2 android Jelly Bean a jak mu s tím mobil funguje.Co jsem vyčetl na netu,tak je to hodně problematické a téměř všichni nadávají na výrazné zpomalení mobilu a hodně lidí si taky stěžuje na zmenšení RAM o 70MB.Pár lidem se použitelná RAMka zvýšila,ale je to opravdu jen pár jedinců.Telefon má 786MB RAM,použitelných je u 2.3 Gingerbreadu 555MB.Neví někdo jestli jsou všechny verze JB pro tento mobil stejné,nebo jestli je konkrétně Fr.verze třeba líp odladěná?Mám mobil z Francie a nabízí mě to v KIESu Fr.verzi.Aspoň tak teda usuzuji z označení XEF.Konkrétně to nabízí toto: PDA:MF1/PHONE:MF1/CSC:MF1 (XEF) teď tam mám Gingerbread PDA:LK3/PHONE:LK/CSC:LK1 (XEF). Podle návodů na netu se to sice dá po instalaci pročistit,tak aby to fungovalo,ale jsou to 10ti stránkové návody a nerad bych se do toho pouštěl,abych nesmazal něco důležitého.Navíc to chce root a ten taky absolvovat nechci.Pokud nebude třeba ta fr.verze dobře naladěnaá,tak zůstanu u GB. Citovat
ChouLu Odesláno 11. leden 2014 Odesláno 11. leden 2014 A proč si tam nedáš nějakej novější droid? nejlépe s CyanogenModem ? Citovat
lape Odesláno 11. leden 2014 Autor Odesláno 11. leden 2014 No jak se teď na to dívám tak na verzi s NFC je to složitější dostat.Do toho se pouštět nebudu.Aspoň zatím.To není nic pro mě.Je možné,že bych si z mobilu udělal drahé těžítko.To radši zůstanu na starodávnám GB.A jak čtu tady v diskuzi lidí pod návodem,tak to opravdu nestojí za to Samé problémy. http://cyanogenmod.cz/instalace/ [upravil dne 11.1.2014 08:46 AM od lape] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.