brixtr Odesláno 9. leden 2014 Odesláno 9. leden 2014 čau kluci, jelikož budu svýho lvíčka prodávat tak mám takovej dotaz..ma tam ruplou hadici od cooleru,pro svoji potřebu sem jí zalátal že drží v pohodě ae nechci to tak prodávat nemáte nákej nápad čím ji nahradit? myslim to tak jako nějakou alternativu jelikož je tlaková tak abych tam nedal nějakou co hned rupne... origo je vcelku draha pravě co sem koukal..je to na 406 2,0hdi novej model [upravil dne 15/1/14 08:23 od brixtr] Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. leden 2014 Odesláno 9. leden 2014 Napis devil nightsovi, bude jich mit plnou garaz a je ze severu prahy Citovat
brixtr Odesláno 9. leden 2014 Autor Odesláno 9. leden 2014 diky petře přece jenom nejsem takovej blbec abych to prodal stou prasarnou když se mi stala ted nedavno Citovat
brixtr Odesláno 15. leden 2014 Autor Odesláno 15. leden 2014 Tak díky Pe.Trovi a Devils-nightovi mám už hadici novou takže děkuju oboum a klidně smazat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.