blackeye Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 Ahojte, moja 206tka opat neposlucha Zrazu mi zacali svietit brzdove svetla uz ked kluc je v zapalovani a motor nie je este nastartovany. Ked tlacim na brzdu brzdove sa vypnu a svietia iba obrysove svetla. Funguje to uplne opacne ao by malo Brzdovy spinac som menil cca 1 rok do zadu. Vsimol som si este jednu vec, nefunguju ani cuvacie svetla Vedel by mi niekto poradit kde by mohol byt problem? Diki moc za kazdu radu Citovat
AnotherOne Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 Skontroluj ukostrenie zadných svetiel. Citovat
mxmen Odesláno 8. leden 2014 Odesláno 8. leden 2014 nemáš vyrezlou desku ve světle do které se dávají žárovky Citovat
blackeye Odesláno 14. leden 2014 Autor Odesláno 14. leden 2014 Vdaka za tipy pani bohuzial ako laikovi do elektriky sa mi nepodarilo nic najst, musim teda navstivit elektrikarov. Ti uz vedia kde hladat a co. Zrejme tam bude nieco zoskratovane, zahrdzavene alebo studeny spoj. Na nestastie sa mi k tomu pridalo este aj pridusenie motora v rychlosti na par sekund, ale to rozpisem v inej teme. Este raz vdaka, Vase tipy na poruchu posuniem elektrikarom a hadam sa im to padari dat do kopy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.