stehlas Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 Prosím Peugeoťácí , nemáte někdo silentbloky u zavěšení motoru na 2,5TD .. už týden sháním a nikde ani zmínka ..beru cokoli ,všechny budou lepší než ty moje mám motor jak kolíbku Díky Stehlas Citovat
Kobra 72 Odesláno 8. leden 2014 Odesláno 8. leden 2014 A co zkusit koupit nový? Zkus člena badisak, ten sežene téměř cokoliv a za super cenu... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. leden 2014 Odesláno 8. leden 2014 No ono na tieto motory pre 605 je celkovo problém zohnať čokoľvek ... Tieto motory sa dávali snáď len tam (neviem, či sú zhodné zo starými dieslami z boxera a podobne) a je ich tak žalostne málo vo svete, že druhovýroba viacmenej neexistuje. Kamarátkyna máti na to zhánala komplet výfuk, nakonec sa musel objednávat v peugeote, dodanie trvalo celkom dlho a vyšlu ju to na veľmi nepekné peniaze :/ V peugeotu si už bol ? Prípadne daj VIN nech sa zistí, koľko stoja originál v peugeote Citovat
stehlas Odesláno 8. leden 2014 Autor Odesláno 8. leden 2014 Druhovýroba neexistuje a v Peugeotu mi řekli, že na 2,5TD už silentbloky nejsou ... našel jsem v Praze firmu , která renovuje veškeré silentbloky, řekli mi , že se cena bude pohybovat mezi 500 - 3000 podle složitosti silentbloku .. jenže já potřebuju všechny 3 Citovat
mmartinkovic Odesláno 8. leden 2014 Odesláno 8. leden 2014 Len pre zaujimavost, 2.5 td bola prvotne v Boxeri a do 605 ani nemala ist, ale potrebovali nahradu za 2.1 td s vyssim vykonom tak ju dali aj sem. S ND je vseobecne problem, ale myslim ze take drobnosti ako silentbloky najdes v kazdom dobrom katalogu. Ani Peugeot si urcite silentbloky nevyrabal sam, tak dakde urcite budu. Tiez som chcel Nd na prednu masku. Masku som zohnal ale tie drobnosti z bokov, co sa zacvakavaju do blatnika nikde. Touto cestou, aky niekto mal, kupim. Podobne je to aj napr. kruzky na kozu pri opierkach hlavy, poistkach na dverach a pod. Citovat
roman74 Odesláno 8. leden 2014 Odesláno 8. leden 2014 musim sa pridat aj ja mám problem a.....neni/zatial ked zoženiem dám vediet tiež všetky 3 v deli a motor drnči o kasnu Citovat
Kobra 72 Odesláno 9. leden 2014 Odesláno 9. leden 2014 Jak říkám, zkuste badisaka, třeba se zadaří... Citovat
stehlas Odesláno 10. leden 2014 Autor Odesláno 10. leden 2014 Tak badisak dodal schéma ..se kterým se hned lépe pracuje: http://ulozto.cz/xHbWDpPD/605-jpg?do=downloadDialog-freeDownloadForm-submit Má možnost sehnat silentbloky 12 a 7 ..... ale já potřebuji především 2 a 6 Díky Kobra 72 ...alespoň jsem o krok blíže Citovat
roman74 Odesláno 10. leden 2014 Odesláno 10. leden 2014 dakujem z týmto sa už dá pracovat,výsledok dám vediet Citovat
stehlas Odesláno 10. leden 2014 Autor Odesláno 10. leden 2014 Takže byl jsem znovu v Peugeotu tentokrát na jiné pobočce a výsledek je ,že silentblok číslo 2 se u nich dá sehnat za 3706,- s DPH a číslo 6 za 4330,- .. obě jsou na objednání ... krásné ceny ..kdyby někdo věděl levnější variantu budu jen rád... nejsem blázen Citovat
stehlas Odesláno 24. leden 2014 Autor Odesláno 24. leden 2014 Vzhledem k tomu ,že se mi včera motor svěsil zhruba až o 5 cm , tak jsem tímto byl přinucen ..dnes objednat silentbloky u Peugeotu .. tak holt asi blázen jsem no :DDD Citovat
Kobra 72 Odesláno 27. leden 2014 Odesláno 27. leden 2014 Tak zase budeš mít auto neskutečně zhodnocený... Je to pech, ale co s tím, když je to potřeba a jinde neseženeš... To znám... Citovat
stehlas Odesláno 27. leden 2014 Autor Odesláno 27. leden 2014 Alespon, že ta kastle je z 95% OK ... Tudíž ta investice není do žádného vraku Citovat
Kobra 72 Odesláno 28. leden 2014 Odesláno 28. leden 2014 Jo, to je skoro stejný, jako u mě... Jen přemýšlím, že bych to mohl umýt, protože už to začíná vypadat, jako velmi zanedbaný vrak... Citovat
stehlas Odesláno 29. leden 2014 Autor Odesláno 29. leden 2014 Ted to mýt se asi nevyplatí , sotva vyjedeš ,tak je to zase zašvíkaný .... Jinak silentbloky už mám na pobočce Peugeota v Plzni ,tak příští týden si je vyzvednu Citovat
Kobra 72 Odesláno 30. leden 2014 Odesláno 30. leden 2014 Tak já budu držet palce, ať ti to klapne... Doufám, že jsi mi nevyhodil ty sedačky Stavil bych se pro ně asi příští týden, na čase se domluvíme, OK? A teď to fakt mýt nebudu, vždycky jen otřu světla a trochu skla, abych viděl, zbytek budu řešit na jaře Citovat
stehlas Odesláno 31. leden 2014 Autor Odesláno 31. leden 2014 Sedačky tu čekají ... a silentbloky budu dělat až za dva týdny .. ještě čekám na další dva .. ty přijdou až za dva týdny prý ..tak abych to dělal na jednou Citovat
stehlas Odesláno 5. únor 2014 Autor Odesláno 5. únor 2014 Kdyby jste někdo chtěl fotky nových silentbloků co mi přišli z Peugeota , tak si řekni + přidejte email Citovat
stehlas Odesláno 6. únor 2014 Autor Odesláno 6. únor 2014 Tak právě jsem pokročil pro mě špatným směrem .. silentbloky , které jsem koupil ,jsem vůbec objednávat nemusel moje v autě jsou úplně v pořádku. Při demontáži spodního silentbloku , jsem zjistil ,že držák toho silentbloku byl přivaření k nápravnici ..tyto sváry praskly a na tomto držáku je dále přichycena jakási vzpěra ,která drží nápravnici zavěšenou na karoserii , tak tato vzpěra byla v polovině prasklá . Tudíž mne nyní čeká poctivě svařovaní , možná vymyslím nějaké jiné uchycení abych měl jistotu pevnosti Teď tu tedy mám nové silentbloky a jsou mi k ničemu ..tudíž kdyby jste někdo měl zájem ,tak dám na každém silentbloku slevu 1500Kč Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.