Vvitty Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proky Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Za kolik Pěkný Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted September 5, 2005 Author Share Posted September 5, 2005 to Proky: za $199.000.000, splatne bud cash v pouzitych $10 bankovkach, nebo prevodem na moje konto na Kajmanskych Ostrovech... golfove hole, sada micku, rybarsky prut a motorovy clun v cene, nechce se mi to stehovat jen si sbalim notebook a ponozky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Vvitty: já to beru, podmínkou je ale předání v ČR na vltavě, $10 bankovky už ti tisknu :roker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Co bych dělal s takovou pramičkou ???? :aut:aut:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeper Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 mk405 ty jo to se naběháš než je všechny aspoň jednou použiješ, on chtěl použitý Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proky Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 tolik nemám tak ji přenechám MK405 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 hele, asi do toho pudu, potom co mi nějakej profík předělal Titanica na ponorku jsem se rozhod, že půjdu do něčeho menšího... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Tak to je odvaz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Původně zaslal: deeper mk405 ty jo to se naběháš než je všechny aspoň jednou použiješ, on chtěl použitý no bude toha trošku hromádka 19.900.000 papírku:myslim, tak to přeházím vidlema a trochu rozjezdím autem a budeto ok:D:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted September 5, 2005 Author Share Posted September 5, 2005 Původně zaslal: mk405 Vvitty: já to beru, podmínkou je ale předání v ČR na vltavě, $10 bankovky už ti tisknu :roker preferuji predani v mezinarodnich vodach nebo nejake zemi s pruznou danovou politikou, tobe se chce platit dan z prevodu atd? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 no tak jich vytisknu o něco více to za to stojí vidět jak to ženeš po vltavě Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proky Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Tak dejte vědět až bude provádět předání to chci taky vidět Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted September 6, 2005 Author Share Posted September 6, 2005 mk405: ok, v sobotu jedu na sraz z HB, tak to vemu pres Chotebor a zkontroluju si, jak ti jde tisk BTW: kdy jedes do Kostelce? kdybys jel v sobotu, tak bysme mohli jet spolecne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 jak už jsem ti psal jedu v pátek hned po práci abych o nic nepřišel takže bohužel, stejně bych ti asi nestačil... Ty jsi z HB? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted September 6, 2005 Author Share Posted September 6, 2005 Původně zaslal: mk405 jak už jsem ti psal jedu v pátek hned po práci abych o nic nepřišel takže bohužel, stejně bych ti asi nestačil... Ty jsi z HB? no jo, vzdyt jsem ti to rikal na srazu v Sebetove, ze jsem z HB dokonce mam na aute 2J0..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 safra asi jsem byl mimo vždy tam je hodně zajímavých poznatků a hodně lidí a pak něco zapomenu, asi si brzo pořídím notes:mad: to si můžem občas udělat v HB minisraz:mrk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted September 6, 2005 Author Share Posted September 6, 2005 Původně zaslal: mk405 safra asi jsem byl mimo vždy tam je hodně zajímavých poznatků a hodně lidí a pak něco zapomenu, asi si brzo pořídím notes:mad: to si můžem občas udělat v HB minisraz:mrk prijed k nam na stavbu do Pribyslavi travim tam kazdou sobotu, co jsem na Vysocine jinak jezdim do HB tak jednou mesicne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 ted zas Pribyslav, začínam z toho být jelen dáme na srazu řeč a já si vezmu notes:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted September 7, 2005 Author Share Posted September 7, 2005 Původně zaslal: mk405 ted zas Pribyslav, začínam z toho být jelen dáme na srazu řeč a já si vezmu notes:D spis si vezmi mapu a neco na poznamky ))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts