Luciferka Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 Tož vítej Možná už o tom víš, ale jen má rada - i servisní knížka se dá falšovat. Nejlíp je dohledat servisní historii podle VINka bud přímo v PUGu nebo např. na Cebii. Popř. i přetočenej tacháč, s tím prej nejvíc obchodujou AAAauto. Jinak auto pořádně prolez, pod kryty A sloupků - auto z povodní. To jen mé postřehy. Jinak ať si spokojen a auto dělá jen radost. Budu se těšit na nějakém sraze, až pokecáme o mazlíkách. Citovat
koblih69 Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 Diag ti udělá třeba HonzaZ, servisní historii se dle VIN dozvíš zdě na fóru. Servsiní knížku neřeš to dnes nemá žádnou vypovídající schopnost... Udělej klasicky rozvody, olej, filtry... Citovat
tommek Odesláno 5. leden 2014 Autor Odesláno 5. leden 2014 Poprosím o radu. Auto podle VIN je bez záznamu, ale mělo by být servisováno v Peugeotu můžou být záznamy tam nebo se dají vymazat. Děkuji za odpovědi Citovat
koblih69 Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 To je klasika, servisní knížka byla prázdná tak se do ní dorazilo co bylo třeba Proto sem psal, že nemáš servisku řešit. [upravil dne 5/1/14 14:06 od koblih69] Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 Konečně se dá uvěřit i těm 132tis km Na bazosši jsem našel servisní knížku origo peugeot + možnost nacvakání razítek To je na zlámání rukou! http://auto.bazos.cz/inzerat/29937643/Prodam-nevyplnene-servisni-knihy-Peugeot.php Nemáš stejnou? [upravil dne 5/1/14 13:12 od Chozeluizskuner] Citovat
koblih69 Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 Když jsem kupoval auto tak jsem si otevřel přihrádku a v ní byla taková ta sloha s manuálem ... byly tam všechny zelené karty, záznamy z technických prohlídek a prohlídek v autorizáku, hezký čtení... Citovat
jurias Odesláno 15. leden 2014 Odesláno 15. leden 2014 Když jsem kupoval auto tak jsem si otevřel přihrádku a v ní byla taková ta sloha s manuálem ... byly tam všechny zelené karty, záznamy z technických prohlídek a prohlídek v autorizáku, hezký čtení... Záznamy z technické by mohly být tak jedinou kontrolou správnosti km asi co.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.