Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tož vítej :papa

Možná už o tom víš, ale jen má rada - i servisní knížka se dá falšovat. Nejlíp je dohledat servisní historii podle VINka bud přímo v PUGu nebo např. na Cebii. Popř. i přetočenej tacháč, s tím prej nejvíc obchodujou AAAauto. Jinak auto pořádně prolez, pod kryty A sloupků - auto z povodní. To jen mé postřehy. :)

Jinak ať si spokojen a auto dělá jen radost. Budu se těšit na nějakém sraze, až pokecáme o mazlíkách. :papa

Odesláno

Diag ti udělá třeba HonzaZ, servisní historii se dle VIN dozvíš zdě na fóru. Servsiní knížku neřeš to dnes nemá žádnou vypovídající schopnost... Udělej klasicky rozvody, olej, filtry...

Odesláno

Poprosím o radu. Auto podle VIN je bez záznamu, ale mělo by být servisováno v Peugeotu můžou být záznamy tam nebo se dají vymazat. Děkuji za odpovědi

Odesláno

To je klasika, servisní knížka byla prázdná tak se do ní dorazilo co bylo třeba ;) Proto sem psal, že nemáš servisku řešit.

[upravil dne 5/1/14 14:06 od koblih69]

Odesláno

Když jsem kupoval auto tak jsem si otevřel přihrádku a v ní byla taková ta sloha s manuálem ... byly tam všechny zelené karty, záznamy z technických prohlídek a prohlídek v autorizáku, hezký čtení...

• O 2 týdny později...
Odesláno
Když jsem kupoval auto tak jsem si otevřel přihrádku a v ní byla taková ta sloha s manuálem ... byly tam všechny zelené karty, záznamy z technických prohlídek a prohlídek v autorizáku, hezký čtení...

Záznamy z technické by mohly být tak jedinou kontrolou správnosti km asi co....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...