Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

žárovky ovladaču oken, chrom mřížka, čím namazat okna

Recommended Posts

Odesláno

pár rad jak opravit cabrio...

potřebuji vyměnit žárovky ovladačů oken jsou tam tyto žárovky co jsou zač?? (mají ustřihnuté drátky.)

IMG_5940.jpg

zkoušel jsem tam dát led s SMD odporem ale stejnak to tam trochu zavazelo

IMG_5939.jpg

nemáte někdo chrom předni mřížku? nebo jaký pásek tam dát? něco takového http://www.luxyline.co.uk/grill-chrome-moulding-trim-strip-peugeot-306-peugeot-306-cc-peugeot-306-sw.html

a čím namazat a kde okno spolujezdcové a jedno zadní jede pomalu až se skoro zastaví.. lanko promažu vazelínou, pomůže to? nebo jiná rada?

díky

Guest servisman
Odesláno

jsou to žárovky co se používají do autorádií skleněnky s delšími drátky

Odesláno

zadní tapec mám dole ale nejde vidět kde se to přidrhne je tam přes celé plech. krom malého otvoru dole...

zatu žárovku díky..

[upravil dne 29/12/13 22:12 od wojtěch]

Odesláno

Promaž lanko, já sem jednu stahovačku přemotával a promázl sem jí (na lanku) a pročistil ty plastový vodicí drážky na krajích, teď je to nejrychlejší okýnko v autě :D

A pokud by to nepomohlo, viděl bych to na přidrhlej motorek, případně že někde ztrácí šťávu :myslim ale nejsem elektrikář, ber to trochu s rezervou :)

P.S. bacha na to, ať se ti ty stahovačky nesvllíknou z toho šneka ;) I když teď jak sou ty dlouhý zimní večery... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...