Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

206 RC klepanie-cinkanie

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar, sommajitelom. Zatialstastnym 206RC. 2004, 142000km. Dufam, ze to tak ostane a auto bude prinasat radost. Mam ho skoro polroka. 80% tankovani robim na jednej a tej istel shellke fuelsave95. Pri poslednom tankovani a po prejdeni zhruba 20km. Mi zacal motor pri zrychlovani- pod zatazou klepkat, cinkotak. Na volnobehu to nerobi. Tak isto pri ustalenej rychlosti nepocut. Robi to od cca 1800-5000 otacok. Potom bud to prestane alebo viac pocutmotor. Neviem... Nezaklepe pri startovani, motor ma tah ako stale. Olej cca 5000km ma a total racing 10w50, rozvody a sviecky maju okolo 20-45 000km. Auto jazdene aj normalne aj svizne, aj dost rychlo :) ziadne vytacanie za studena. Za rady dakujem. Ma tu este niekto RC alebo tento motor 2.0 16v 130kw, kto sa podeli o skusenosti?

Odesláno
Ja som mal podobny problem, po vymene silentblokov motora to uz bolo fajn.Bol to zvuk ako z napravy, ale ked to robilo aj ked auto stalo, tak to mi to bolo podozrive.
Toto je uplne iny problem jemu to pri stati a volnobehu nerobi robi to len pri zatazi napr pri rozbiehani do kopca alebo pri zabere s nizsimi otackami.
Odesláno

ano robi to iba pri zatazi- pri jazde, pri stati volnobehu a naslednom vytoceni a ustalenej jazdy nie. Este som zabudol dodat, predtym dlho mi dost tak rincal nieco odspodu zozadu to bolo pocut ale aj odpredu. Ked som pustil plyn a padali otacky okolo 2500 a 2000 zarincalo dost hlucno. Tak sa to utisilo, od byvaleho majitela som zistil, ze tam bol meneny pletenec ale vrajze tam ma ist nejaky opancierovany, ktory nevedeli zohnat. Teraz tam je obycajny a ten ma mozno dierku preto aj pred tym mohol tak rincat, bol to taky tvrdy kov o kov zvuk. Ked sme boli v jame nevedeli sme zistit od coho to moze ist. Tak asi po mesiaci sa sam od seba utisil a zacalo mi robit toto. Inac este, dnes som bol u kamarata povozili sme sa on povedal, ze skor od vyfuku. V garazi, dole spodny kryt a trosku som vytacal ho, je tam zly pristup... Podla neho to slo od pletenca. Opisal som to jak pan ale snad sa vyznate v tychto hatlaninach, pisem z mobilu a dost blbo sa pise na tomto fore z mobilu... Tak najde sa niekto este s nejakym napadom? DAKUJEM

Odesláno

nevim jestli je to podobny problem, ale me se po vymenene vyfuku objevoval drncivy vuk okolo 2700-3200 otacek. Po delsim badani sem zjsitil ze se mi vyfuk dotyka auta. Dotykalo se to takove kovove tycky na ktere je prichycen gumovy krouzek mezi kastli a vyfukem. Ohnout se mi nepodaril a tak sem na tu tycku natahnul silikonovou hadici a je ticho.

Odesláno

Pri stati som tym aj myslel ze som pridaval na neutrale ked auto stalo, v momente ked sa zacali otacky zvysovat a moror viacej chviet, tak to bolo pocut.Bol som o tom presvedceny na 100% ked som skusil pohybat - pokyvat rucne s motorom a bolo to uz viditelne z kade ide ten zvuk.

Kazdopadne ako sa spomenul aj vyfuk, tak tak to moze byt aj vela faktorov co sa tyka vyfukoveho potrubia

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...