Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý deň, chcem sa spýtať či už ste sa niekto nestretli s podobným problémom s odomýkaním auta.

Pokazil sa mi zámok dverí(Mechanizmus) na vodičových dverách. Kúpil som zámok pravdepodobne z novšieho modelu pripojil som cca 2-minúty zámok fungoval ale tak že sam sa odomykal a zamykal. Po 2min. za auto zamklo a od vtedy mi idu otvoriť už len vodičové dvere a ostatné spolujazdcové a zadné a kufrové nejdu. Skúšal som už aj odpojiť zámok na vodičových dverach či to nezblobol nejako no ani naďalej nič. Tak som ešte skúsil použiť nejaké ďalšie 2 zámky pravdepodobne tiež inšie ako je ten originál čo bol pôvodný ktorý som vlastne nevedel doposial zohnať. Problém ktorý mam vlastne je taký že neviem odomknuť všetky dvere viem odomknuť len vodičové dvere a to len pomocou kľúča. Ostatné dvere mi nereagujú ani na diaľkový ani klúčom ani z vnútra ani s tlačítkom vo vnútri. Kontrolky(smerovky) blikajú a relátko cvaká jak keby všetko fungovalo no dvere mi neodomyká... Nemáte niekto skúsenosť s podobným alebo rovnamýk problém alebo nevedeli by ste mi stým poradiť?

[upravil dne 6.1.14 16:12 od MJSytic]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj vyuziju toto vlakno.Muj problem je ze mi nejde DO immobilizer funguje na obou klickach.

Prvni podezreni bylo na elektroniku klicku chybel tam jeden vypinac tak sem napajel novy ale stejne neslo zparovat DO.Zkusil jsem vsechny zde na foru zminovane zpusoby a nic tak sem si rek ze je v pytli.

Objednal jsem si teda novou desticku do klicku na DO a svete div se taky nejde ... :( Tak uz musi byt jedine chyba v aute.Muze mi PROSIM nekdo v tomhle ohledu poradit.Kde najdu prijimac DO nebo tak neco pls.

Na dia sem byl tam sem mel pouze chybu airbagu a abs to uz jsem opravil projel mi i motor a zadne chyby pls help ... :bojim

Odesláno

Klíček s DO musíš mít přihlášený přes diagnostiku, aby ti fungoval. Pokud jsi koupil nový, tak ho musíš aktivovat právě přes ni, jinak ti samozřejmě nepůjde.

Jinak jednotka CZ je v BSI a anténa k DO v modulu páček pod volantem ;)

Odesláno

Novy klicek se musi prihlait pres dia to vim ale ja vymenil jenom tu desticku v klicku na DO to tu kluci rikali ze se nemusi pres dia staci jen postup na aktivaci klicku jako kdyz ti prestane makat kdyz vymenis baterii treba ...

Jeste me napada jestli nema DO v BSI pojistku jestli neni pojistka v cudu ... :myslim

Odesláno

Tak to opravdu nestačí.. přihlásit ve spínačce jde pouze, pokud měníš baterku a ten klíč už je v BSI. Po výměně destičky ji auto nezná a je nutné je propojit :)

K aktivaci v BSI musíš mít kartičkou velikosti kreditky se 4 místným pinem, pomocí kterého se dostaneš právě ke klíčkům. Bez kartičky ani ťuk :papa

Odesláno

Takze s novou destickou (v klici na DO ) musim jit na dia aby ji auto poznalo?ok?

A bude poteba ta ID karta na klice kterou mi udelaj v Peugeotu ?ok?

Cela myslenka vznikla totiz tak ze tu spoustu lidi bralo desticky treba z 407 a dali na 307 aktivovali a slo jim to ... proto jsem myslel ze to de bez dia :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...