slopperjoe Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Ahojte, vie mi niekdo poradi?, , alebo posla? foto, ako vypadá tretia rada sedadiel v 806-ke, ked je 8-miestna? Neviem to na nete nikde nájs? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raa Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Ahoj, je tam lavice; foto nemam, ale asi najdu obrazek v knizce, jestli ho potrebujes. Podle anglickych recenzi to asi neni prilis prakticke reseni - lavice neni delena a spatne se s ni manipuluje. Sklapet operak asi jde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubis Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 Ahoj,známý mi dal dvě přední sedačky (nevím z čeho),ale jsou velmi podobné originálním.Spodní nevhodné úchyty jsem odstranil a po čtyřech hodinách práce na jedné sedačce,jsem vyrobil mezikus.Mezikus (má tvar písmene H z jeklu 10x20)je k sedáku zespoda přišroubován do děr po odvrtaných nýtech.Přední část - packu-jsem na mezikusu přivařil.Sedák nasadím stejným způsobem,jako originální sedadlo.Pak sedák posadím na podlahu a stejnou packu,jako je vpředu,nasadím do úchytu dozadu,a dvěma šrouby(na každé straně) ji přišroubuju na mezikus.Packy jsou pak rozepřeny a sedák nemůže vypadnout.Packy jsem vyrobil ze čtverky plechu a dopilování přesného tvaru je nejzdlouhavější.Montáž-demontáž do auta trvá asi deset minut,přístup zezadu k packám je pohodlný.Navíc sedáky mají svůj originální pojezd dopředu-dozadu.Mezikus jsem natřel šedou barvou,takže na první pohled není poznat,že sedačky nejsou originál.Ti,co chtěli za třetí ředu sedadel 17 000.- asi ze mě radost mít nebudou! A teď k původní otázce:v bazaru jsem na jedné 806 viděl ve třetí ředě na levé straně \"jednosedák\" a na pravé straně \"dvojsedák\",jestli to bylo originál - nevím,ale viděl jsem to.P806 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts