slopperjoe Odesláno 2. září 2005 Odesláno 2. září 2005 Ahojte, vie mi niekdo poradi?, , alebo posla? foto, ako vypadá tretia rada sedadiel v 806-ke, ked je 8-miestna? Neviem to na nete nikde nájs? Citovat
raa Odesláno 7. září 2005 Odesláno 7. září 2005 Ahoj, je tam lavice; foto nemam, ale asi najdu obrazek v knizce, jestli ho potrebujes. Podle anglickych recenzi to asi neni prilis prakticke reseni - lavice neni delena a spatne se s ni manipuluje. Sklapet operak asi jde. Citovat
Kubis Odesláno 10. září 2005 Odesláno 10. září 2005 Ahoj,známý mi dal dvě přední sedačky (nevím z čeho),ale jsou velmi podobné originálním.Spodní nevhodné úchyty jsem odstranil a po čtyřech hodinách práce na jedné sedačce,jsem vyrobil mezikus.Mezikus (má tvar písmene H z jeklu 10x20)je k sedáku zespoda přišroubován do děr po odvrtaných nýtech.Přední část - packu-jsem na mezikusu přivařil.Sedák nasadím stejným způsobem,jako originální sedadlo.Pak sedák posadím na podlahu a stejnou packu,jako je vpředu,nasadím do úchytu dozadu,a dvěma šrouby(na každé straně) ji přišroubuju na mezikus.Packy jsou pak rozepřeny a sedák nemůže vypadnout.Packy jsem vyrobil ze čtverky plechu a dopilování přesného tvaru je nejzdlouhavější.Montáž-demontáž do auta trvá asi deset minut,přístup zezadu k packám je pohodlný.Navíc sedáky mají svůj originální pojezd dopředu-dozadu.Mezikus jsem natřel šedou barvou,takže na první pohled není poznat,že sedačky nejsou originál.Ti,co chtěli za třetí ředu sedadel 17 000.- asi ze mě radost mít nebudou! A teď k původní otázce:v bazaru jsem na jedné 806 viděl ve třetí ředě na levé straně \"jednosedák\" a na pravé straně \"dvojsedák\",jestli to bylo originál - nevím,ale viděl jsem to.P806 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.