macik.83 Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 Pratele vseho znaly, rozbila se mi mycka. Mycka huci, jakoze vypousti vodu, ale uz nenapousti novou, Snazil jsem se hledat a vycetl jsem, ze by mohl byt ucpany odpad, ze staci jen vsechno proscistit, ale nepomohlo. Ted pres vanoce problem nekoho sehnat, aby prijel, tak zkusim sam, nebo se zrucnejsimy kamarady. Uz je po zaruce. jde o tuhle Citovat
koblih69 Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 Pročisti sítko na přívodu. Dlaší možnost je, že je voda ve spodní části - tam je bezpečnostní spínač-po vysušení zase pojede OK, ale to obvykle myčka ani neťukne. Citovat
Guest servisman Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 podívej se na sání mělo by tam býti sítko , pak mne napadá je tam ventil co otevře přívod vody zda není upadlý kabel . Citovat
macik.83 Odesláno 22. prosinec 2013 Autor Odesláno 22. prosinec 2013 diky, sitko me nenapadlo, lezl jsem do mycky a cistil to tam, dam vedet Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.