Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Srdečne vás pozdravujem v tento vianočný čas.

Chcem sa opýtať mám RNEG 4 a v odkladacej priehradke pred spolujazdcom vstup pre AUX. Dá sa pozrieť cez to film, alebo zapojiť PS. Keď je tam aj video vstup.

Po prípade dá sa tá obrazovka vymeniť za niečo, čo by fungovalo aj spolu s pôvodnými funkciami.

Za odpovede ďakujem.

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Ahoj. Na AUX lze připojit DVD přehrávač a klidně i PS2. Jedinej problem je, že video jde sledovat pouze u stojícího vozu

Odesláno

Mě zase přes ten aux nejde vůbec přehrávat, měl jsem jednou půjčený přenosný dvd. Je jasný, že za jízdy se to pak musí povolit, to těžko bude takhle nastavený z fabriky

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Nejde o povolení... Musí se vyndat obrazovka a připájet pár káblů na vypínač....

Jinak zatim jsem video nezkoušel. Přehrávám pouze music

• O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj borci,

sháním tu někoho z okolí Olomouce, kdo by mi dokázal nastavit na mé RT3 verze 6.63 veškeré tyto vychytávky: aktivaci šipek mezi budíky, ukatatel teplot a tlaku, povolení videa + odblokování za jízdy a já nevím co všecho... prostě všechny frajeřinky co to umí :)

Tak pokud se tu někdo takový najde, budu mu nesmírně vděčný :D Samozřejmě to nechci zadarmo ;)

Dík a :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...