mhnat Odesláno 21. prosinec 2013 Odesláno 21. prosinec 2013 Srdečne vás pozdravujem v tento vianočný čas. Chcem sa opýtať mám RNEG 4 a v odkladacej priehradke pred spolujazdcom vstup pre AUX. Dá sa pozrieť cez to film, alebo zapojiť PS. Keď je tam aj video vstup. Po prípade dá sa tá obrazovka vymeniť za niečo, čo by fungovalo aj spolu s pôvodnými funkciami. Za odpovede ďakujem. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 Ahoj. Na AUX lze připojit DVD přehrávač a klidně i PS2. Jedinej problem je, že video jde sledovat pouze u stojícího vozu Citovat
chuck11 Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 To video můžeš sledovat i za jízdy stačí to odblokovat;) Citovat
filipino Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 Mě zase přes ten aux nejde vůbec přehrávat, měl jsem jednou půjčený přenosný dvd. Je jasný, že za jízdy se to pak musí povolit, to těžko bude takhle nastavený z fabriky Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 23. prosinec 2013 Odesláno 23. prosinec 2013 Nejde o povolení... Musí se vyndat obrazovka a připájet pár káblů na vypínač.... Jinak zatim jsem video nezkoušel. Přehrávám pouze music Citovat
chuck11 Odesláno 23. prosinec 2013 Odesláno 23. prosinec 2013 Já jsem nic nepájel,jen sem to povolil přes program a video mi funguje i za jízdy. Citovat
pito.za Odesláno 23. prosinec 2013 Odesláno 23. prosinec 2013 Ale ono zalezi na tom aky mas typ navigacie on pise ze ma RNEG a aj na RT3 je odblokovanie odlisne ako na RT4. Citovat
Zachy Odesláno 23. únor 2014 Odesláno 23. únor 2014 Ahoj borci, sháním tu někoho z okolí Olomouce, kdo by mi dokázal nastavit na mé RT3 verze 6.63 veškeré tyto vychytávky: aktivaci šipek mezi budíky, ukatatel teplot a tlaku, povolení videa + odblokování za jízdy a já nevím co všecho... prostě všechny frajeřinky co to umí Tak pokud se tu někdo takový najde, budu mu nesmírně vděčný Samozřejmě to nechci zadarmo Dík a Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.