fenyo Odesláno 14. prosinec 2013 Odesláno 14. prosinec 2013 Nazdar kluci mam problém teče mi olej ale nevim že odkut už jsem vymenil tesneni pod viko ventulu,pod střikem všechny 4 a pořad jsem problém neviřešil ,ale zase mi olej neubejva nevite nahodou že kde je problem. (tady je foto odkut mi to začina a pak to mam všude.) Citovat
Lukas.407 Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 Nevis odkud ti to tece a potom zakrouzkujes misto kde to tece? Nejak nerozumim dotazu...:myslim Nejlepsi bude asi servis a ukaz jim to co nam... Citovat
BTRado Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 a vie, že zakrúžkoval vstrek ? nebude to nafta? Citovat
Lukas.407 Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 a vie, že zakrúžkoval vstrek ? nebude to nafta? To je dalsi vec... Pise ze mu olej neubejva. Vypada to na naftu. Citovat
fenyo Odesláno 10. leden 2014 Autor Odesláno 10. leden 2014 Zítra se nato podivam budu mit cas asi to bude nafta. ale zase nesmrdi jako nafta uvidim zítra budu hytřejší. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.