Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobry vecer, panove. Mam problem se svym autem Peugeot 607, 2.2 HDi. Nemuzu jej nastartovat. Po otoceni klickem auto vydava takovy ten \"startovaci\" zvuk (omlouvam se za zpusob vyjadrovani, ale autum opravdu nerozumim:D), ale auto nenastartuje. Uz mi to tak parkrat udelalo pote, co auto cely den stalo, ale nakonec to vzdycky po dvou trech pokusech chytlo. A dnes nic. Nafta tam urcite je, zas tak blba blondyna nejsem, vcera jsem tankovala i kdyz na displayi se mi ukazovalo, ze mam naftu na 0km, ale na budiku je pres pul nadrze. Stojim celkem sikmo, tak me napadlo, ze se to palivo \"prelilo\", ale to je asi hloupost :mad: Nebo jestli to nejak souvisi s pocasim...fakt tomu nerozumim...nedela to pokazde...navic zitra potrebuji odjet. A baterii to neni...ani alternatorem. S tim mi ted v servisu neco delali...jestli me to auto bude jeste chvili srat, pujdu se obesit :bacha

Odesláno

Tak jednak asi trochu špatná sekce, druhak je to 607, takže tě čeká ještě mnoho trápení a za 3. je potřeba napsat přesně co je to za motor, nebo alespoň ročník a Kw, nejlépe ale VIN.

[upravil dne 13/12/13 21:53 od koblih69]

Odesláno

Jo za tu spatnou sekci se omlouvam, jsem tady poprve a vsimla jsem si toho az ted...nevim, co o motoru mam napsat. Je to 2.2 hdi, nevim, co dalsiho mam napsat, musite mi poradit

Odesláno

jen to trochu upřesním ročník je myšlen rok výroby auta a kW je myšlen výkon, oba údaje by měly být v ORV (malej techničák)

ale opravdu je nejlépe udat VIN ten je také v papírech.:aut

pak je otázka co se Ti hodí za informace jestli jsi schopna něco rozmontovat a zkontrolovat nebo jen poradit nejbližší spolehlivý servis?

Odesláno

Motor je to 2,2HDI 98kw. jiný se tam asi nedával. Problém bude buďto DRVventil, čerpadlo v nádrži nebo špatná nafta. Píše to něco na palubce? nesvítí oranžová kontrolka?

Odesláno

Kdyby se nedával tak se neptám...

Takže napřed vyzkoušej druhej klíček. Zapni ho do spínačky, otoč, ale nestaruj hned, Chvilku počkej, Pak startuj trochu déle nez jsi zvyklá. Nepůjde to, tak vypni počkej minutku a znovu zapni, počkej pár sekund a startuj. Pokud došla nafty bylyo by dobré alespoň odvzdušnist palivový filtr, ale nevím jeslti tě tím trápit...

Kontrolka diag by svítit měla dokud to nenastartuje ;) takže asi svítí, ne?

[upravil dne 13/12/13 22:10 od koblih69]

Odesláno

Zadne bzuceni jsem neslysela...ale ani me nenapadlo se na to zamerit, takze nechci kecat...nemuze padat nafta? A pokud ano, tak jedine reseni je vymenit to cerpadlo? Nebo co to je..

Odesláno
Zadne bzuceni jsem neslysela...ale ani me nenapadlo se na to zamerit, takze nechci kecat...nemuze padat nafta? A pokud ano, tak jedine reseni je vymenit to cerpadlo? Nebo co to je..
Jestli autum nerozumíš, tak jediné řešení je nějaký servis.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...