swine007 Odesláno 20. březen 2003 Odesláno 20. březen 2003 Já bych asi radši taky bral stan, přece jenom až mi bude blbě tak bych nerad někoho ..... ehmm, otravoval :D:D Jóóóó a už jsem zaplatil, tak to čekejte příští týden Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 20. březen 2003 Odesláno 20. březen 2003 Tak to se musíš hlavně brutálně vožrat, abys do tý chatky ani nedolezl :P:P:cool: Citovat
Guest JR Odesláno 20. březen 2003 Odesláno 20. březen 2003 No asi takhle: Je to rekreacni strediko a ne kemp, takze je tam vsechno udelany pro ty chatky. Kdyz mu reknu, ze chatky nechceme, tak me posle do prdele. Kdyz naplnime chatky, tak myslim, ze ty stany projdou. Citovat
swine007 Odesláno 20. březen 2003 Odesláno 20. březen 2003 Samozřejmostí je, že zabereme chatky ... a když se do nich od ohně nebudeme moc doplazit, tak budeme spát ve stanu, že ?? :D Citovat
voštík Odesláno 20. březen 2003 Odesláno 20. březen 2003 ja chcu spat prednostne ve stanu - preventivne a kdybych nahodou musel spat v chtce, tak jedine s nejakou slicnou slecnou, nejlepe 90-60-85 jo a vyska 170-175 Tak se snazte dzejare s makovitzi BTW: aulo: tak dyz to teda mermomoci chces rozstrelit, tal to udelej - beru prednostne motor, takze to strel nekde na bok nebo zadecek :D:D:D:D:D Citovat
makovice Odesláno 21. březen 2003 Odesláno 21. březen 2003 Pokud bude teplo, tak bych se nebal, ze tam nejaky slicny zeny nebudou. Otazkou je .................. jestli bude teplo Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 21. březen 2003 Odesláno 21. březen 2003 ahááá to sem nějak přehlíd že je to rekr středicko .... Citovat
Guest JR Odesláno 21. březen 2003 Odesláno 21. březen 2003 Ja mam takovej pocit, ze jsem to nikde ani nenapsal :-)))) Citovat
swine007 Odesláno 21. březen 2003 Odesláno 21. březen 2003 Voštíku aby se ti po pár litrech alkoholu nezdála každá slečna sličná :D:D Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 21. březen 2003 Odesláno 21. březen 2003 Ale co, kdyby se mu zdála každá slečna(žena) sličná, to by bylo ještě v poho, horší by bylo, kdyby se mu zdálo sličnýho něco jinýho sličnýho ..... ( prostor pro spekualce? ) Já uvažuju že bych se přiburácel až v sobotu, bude možno se JR třeba s tebou nějak skontaktit kvůli orientaci? Citovat
Krmy Odesláno 21. březen 2003 Odesláno 21. březen 2003 Jezkovi voci:na tenhle sraz si domluv navigátora a na ten letní (jesli pojedeš) se domluvíme a pojedem spolu.A v létě pojede ještě LOU BEGA tak se nám to bude lépe hledat.:cool: Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 21. březen 2003 Odesláno 21. březen 2003 Já to spíš myslel, že když přijedu až v sobotu, tak musim někomu zavolat, kde budou zrovna vodjetý žé jinak navigátora bych měl, pojede se mnou asi ženuška (viz ikona). jasně že se domluvíme, uděláme tandem Citovat
oddie Odesláno 21. březen 2003 Odesláno 21. březen 2003 Tak přijeď už pátek, a nic nemusíš domlouvat. A nebo už ve čtvrtek. A žádný \"nemůžu\" nechcem slyšet :) Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 21. březen 2003 Odesláno 21. březen 2003 Dobře \"nemůžu\" neřeknu na pátek už něco máme, naštěstí v prágru, takže to v SOBOTU bude pohoda dojet a oddie, myslím že zavolám tobě kde jstev Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 21. březen 2003 Odesláno 21. březen 2003 jsem to ale trumbelín, 4 je až v neděli, tak tím je to jasný pátek+sobota. Doufám že to fakt takhle dopadne :-\\ Citovat
oddie Odesláno 21. březen 2003 Odesláno 21. březen 2003 Zavolat klidně můžeš, číslo mám pod nickem. Ale nezaručuju, že se dovoláš, co pamatuju, předloni na Obozi nebyl signál A co ten čtvrtek, když už je ten státní svátek? My bychom měli jet ve čtyřech, už ten čtvrtek, berem s sebou kola a asi vezmu i windsurf (pokud budu mít už hotového kombíka, páč do 205-ky asi těžko...) Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 21. březen 2003 Odesláno 21. březen 2003 Teď mě to scvaklo, není náhodou 30.4. čarodejnice a 1.volno?tak co tam bejt už od středy odpoledne ? Citovat
oddie Odesláno 21. březen 2003 Odesláno 21. březen 2003 Je to tak. My ale ve středu večer něco máme, takže pojedem kdyžtak až v ten čtvrtek dopoledne. Má představa je dopoledne tam dojet, ubytovat se a vyskládat věci, pak sebrat kola a jet někam na oběd. No a pak se uvidí... Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 21. březen 2003 Odesláno 21. březen 2003 no já bych to viděl takhle: proberu to s mojí drahulinkou polovičičkou a pak se uvidí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.