Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já bych asi radši taky bral stan, přece jenom až mi bude blbě tak bych nerad někoho ..... ehmm, otravoval :D:D:D

Jóóóó a už jsem zaplatil, tak to čekejte příští týden :P

Odesláno

No asi takhle: Je to rekreacni strediko a ne kemp, takze je tam vsechno udelany pro ty chatky. Kdyz mu reknu, ze chatky nechceme, tak me posle do prdele. Kdyz naplnime chatky, tak myslim, ze ty stany projdou.

Odesláno

ja chcu spat prednostne ve stanu - preventivne :D a kdybych nahodou musel spat v chtce, tak jedine s nejakou slicnou slecnou, nejlepe 90-60-85 :D jo a vyska 170-175 :D Tak se snazte dzejare s makovitzi :D

BTW: aulo: tak dyz to teda mermomoci chces rozstrelit, tal to udelej - beru prednostne motor, takze to strel nekde na bok nebo zadecek :D:D:D:D:D:D

Odesláno

Ale co, kdyby se mu zdála každá slečna(žena) sličná, to by bylo ještě v poho, horší by bylo, kdyby se mu zdálo sličnýho něco jinýho sličnýho ..... ( prostor pro spekualce? )

Já uvažuju že bych se přiburácel až v sobotu, bude možno se JR třeba s tebou nějak skontaktit kvůli orientaci?

Odesláno

Jezkovi voci:na tenhle sraz si domluv navigátora a na ten letní (jesli pojedeš) se domluvíme a pojedem spolu.A v létě pojede ještě LOU BEGA tak se nám to bude lépe hledat.:cool::cool::cool:

Odesláno

Já to spíš myslel, že když přijedu až v sobotu, tak musim někomu zavolat, kde budou zrovna vodjetý žé :) jinak navigátora bych měl, pojede se mnou asi ženuška (viz ikona). jasně že se domluvíme, uděláme tandem ;)

Odesláno

Zavolat klidně můžeš, číslo mám pod nickem. Ale nezaručuju, že se dovoláš, co pamatuju, předloni na Obozi nebyl signál :)

A co ten čtvrtek, když už je ten státní svátek? My bychom měli jet ve čtyřech, už ten čtvrtek, berem s sebou kola a asi vezmu i windsurf (pokud budu mít už hotového kombíka, páč do 205-ky asi těžko...)

Odesláno

Je to tak. My ale ve středu večer něco máme, takže pojedem kdyžtak až v ten čtvrtek dopoledne. Má představa je dopoledne tam dojet, ubytovat se a vyskládat věci, pak sebrat kola a jet někam na oběd. No a pak se uvidí...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...