Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dělal jsem si srandu, ale znělo to bobře:D:D. Hm.

Mam jeden dotázek. Jak daleko je od kempu benzínka???? Nějak mi to začalo papat a smrdí mi tam občas benzín. Já jen abych nezdržoval procesí škemránim o kanďák :D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

deeper: Mam takovej pocit, ze benzinka je v Sedlcanech, ktery jsou asi 10km daleko .... a jestli chces, kandak mam v aute :D

Guest Masinka
Odesláno

Tak jsem ted v aute poslouchal predpoved a hlasi na sraz prijemnych 26 °C :D:D

Odesláno

JR: tech lidi bude vic. Ja a minimalne jeste jeden. Jeste nejsem ani prihlasenej, ale zitra to vse vyridim (nevedel jsem, jestli pojedu - nebyl navigator a byla T16) snad ti nepridelam praci... .

Odesláno

Ted sem přišel s práce a v radiu povidali že přiští týden ve čtvrtek a pátek až 31°C to už je paráda :cool::D

Hlavní ale je že jsou předemnou už jen tři šichty dneska a o víkendu noční a pak jen volno :cool:

Odesláno

JOo tech 26 v cabriu je moc prijemnejch a hlavne nesmi prset:D:D:D:D

Odesláno

kurwa ........ odesly mi brzdovy desticky a novy se objednavaj z nemecka a budou nejdriv v patek, tak se mi to nejak zacina hroutit ......

Odesláno

hele nechte si toho jo .....

Oddie: Jsou tam nejaky original Ford a ty sami tak chci. Maji mekci smes a brzdej good. Prijdou me na 1200, tak si tejden rad pockam, vsude jinde chtej alespon 2200 za druhovyrobu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...