oddie Odesláno 7. duben 2003 Odesláno 7. duben 2003 Tak moje účast na srazu je trochu ohrožena. Ne že bych tam nedorazil vůbec, ale dost pravděpodobně tam budu jen jako pasažér... asi v Nissanu. Přišel jsem o Peugeota - včera jsem měl bouračku. A nového asi nestihnu dát do kupy, uvidíme.... Citovat
oddie Odesláno 7. duben 2003 Odesláno 7. duben 2003 Levý předek, poměrně dost. Je hnutá i levá šavle. Maník odbočil z levého pruhu doprava do jakéhosi vjezdu, vjel mi pár metrů před nos... Citovat
Guest Cabrio Odesláno 7. duben 2003 Odesláno 7. duben 2003 Ja včera na dalnici malem udělal ře?ezovku. Kokoti se vymleli v rychlym pruhu a vubec se neračili nějak to označit a navic taky proč vždy? byli za zatačkou..:mad::mad:Porjelo okolo auto tak jsem najel za něj ,protoýe se přede mnou sral náklaďák a najednou koukam a on stoji na brzdach. Nejdřív to vypadalo ,že jsem v něm nakonec poučen z minulosti jsem povolilo brzdu a kousek zatočil.minul jsem ho asi o 1 cm. Prostě fakt klika jako swine Citovat
Stefan Odesláno 7. duben 2003 Odesláno 7. duben 2003 Cabrio zatim to na hezký počasí nevypada ale snad se to umoudří nerad bych tam mrznul pokud ne tak Voštíku vem hodně nemrznoucí směsi Citovat
Guest Cabrio Odesláno 7. duben 2003 Odesláno 7. duben 2003 Cetl jsem predpoved na 23 tyden.To jest prísti a od stredy oteplování a v sobotu neco kolem 23 stupnu v nedeli mirné ochlazení(ale zadaleka jiz ne takove jako ted) no a potom uznjen oteplovani tak bych to videl preci jen na toho cabrioletaa.Doufam:(:( Citovat
swine007 Odesláno 8. duben 2003 Odesláno 8. duben 2003 Cabrio tak to jsi měl fakt štěstí jako swine. To počasí je na hovno, mě dělají auto , tak jezdím pořád cabriem, jen tam jsou letní, takže si zkus představit, jaký to u nás (na Šumavě) asi je :o:o Citovat
deeper Odesláno 8. duben 2003 Odesláno 8. duben 2003 Swine007: Nechápu proč si na Šumavě vůbec kupuješ kabriolet a ještě ke všemu s letňákama. Zdá se mi to jako úplně zbytečná investice. :D:D:D:D Dělam si srandu. Citovat
swine007 Odesláno 8. duben 2003 Odesláno 8. duben 2003 deeper: jenže von není můj, von je mojí mladý a jejího bráchy .... no a taky čím jiným jezdit, když nic jinýho volnýho není :P:P Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 8. duben 2003 Odesláno 8. duben 2003 Tak huž jsem se taky přihlásila .... těšíte se na mě ? Citovat
Guest Cabrio Odesláno 8. duben 2003 Odesláno 8. duben 2003 Samo sebou cim vic peugeot tim lip:D:D:D Citovat
Guest JR Odesláno 8. duben 2003 Odesláno 8. duben 2003 hele nechci vam do toho kecat, ale porad vsichni pisete, jak jedete a zatim zaplatilo 10 lidi Citovat
Guest Cabrio Odesláno 8. duben 2003 Odesláno 8. duben 2003 Hele JR myslim na tebe kudy chodim prachy mam u sebe ale musim najit v praglu komercku abych to mohl poslat!!!!! Citovat
Guest JR Odesláno 8. duben 2003 Odesláno 8. duben 2003 cabrio: Muzu ti ted z hlavy vyjmenovat alespon 5 pobocek komercky ....... Citovat
swine007 Odesláno 9. duben 2003 Odesláno 9. duben 2003 No když zatím jen DESET, tak aspoň zbyde hodně swinčího a pivečka :P:P Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 9. duben 2003 Odesláno 9. duben 2003 JR: chlape neboj, po dawsonovi na to vlítnu , hele a kam zmizel z článku seznam přihlášenejch lidí ??? Citovat
Guest JR Odesláno 9. duben 2003 Odesláno 9. duben 2003 prihlasovaci formular zase bude, to si jenom Masinka hral na webmastera :D:D:D:D Masinka: Sorry, ale ja musel Citovat
Guest Cabrio Odesláno 9. duben 2003 Odesláno 9. duben 2003 JR tak mi je rekni ja totiz myslel vazne:o:o. V ty Praze aby se prase vyznalo.:mad: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.