Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak moje účast na srazu je trochu ohrožena. Ne že bych tam nedorazil vůbec, ale dost pravděpodobně tam budu jen jako pasažér... asi v Nissanu.

Přišel jsem o Peugeota - včera jsem měl bouračku. A nového asi nestihnu dát do kupy, uvidíme....

Odesláno

Ja včera na dalnici malem udělal ře?ezovku. Kokoti se vymleli v rychlym pruhu a vubec se neračili nějak to označit a navic taky proč vždy? byli za zatačkou..:mad::mad::mad::mad:Porjelo okolo auto tak jsem najel za něj ,protoýe se přede mnou sral náklaďák a najednou koukam a on stoji na brzdach. Nejdřív to vypadalo ,že jsem v něm nakonec poučen z minulosti jsem povolilo brzdu a kousek zatočil.minul jsem ho asi o 1 cm. Prostě fakt klika jako swine

Odesláno

Cetl jsem predpoved na 23 tyden.To jest prísti a od stredy oteplování a v sobotu neco kolem 23 stupnu v nedeli mirné ochlazení(ale zadaleka jiz ne takove jako ted) no a potom uznjen oteplovani tak bych to videl preci jen na toho cabrioletaa.Doufam:(:(:(

Odesláno

Cabrio tak to jsi měl fakt štěstí jako swine. To počasí je na hovno, mě dělají auto :), tak jezdím pořád cabriem, jen tam jsou letní, takže si zkus představit, jaký to u nás (na Šumavě) asi je :o:o:o

Odesláno

Swine007: Nechápu proč si na Šumavě vůbec kupuješ kabriolet a ještě ke všemu s letňákama. Zdá se mi to jako úplně zbytečná investice. :D:D:D:D:D Dělam si srandu.

Odesláno

hele nechci vam do toho kecat, ale porad vsichni pisete, jak jedete a zatim zaplatilo 10 lidi :o

Odesláno

Hele JR myslim na tebe kudy chodim prachy mam u sebe ale musim najit v praglu komercku abych to mohl poslat!!!!!

Odesláno

cabrio: Muzu ti ted z hlavy vyjmenovat alespon 5 pobocek komercky .......:D

Odesláno

prihlasovaci formular zase bude, to si jenom Masinka hral na webmastera :D:D:D:D:D

Masinka: Sorry, ale ja musel :)

Odesláno

JR tak mi je rekni ja totiz myslel vazne:o:o. V ty Praze aby se prase vyznalo.:mad::mad::mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...