Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdar hoši nevíte kde na internetu mohu sehnat takové ty minižárovičky kterými je osvícena přístrojová deska? chtěl bych si tam dát modré místo obyč žlutých. díky

post-50118-14109634422169_thumb.jpg

[upravil dne 13/12/13 02:07 od panzerflus]

Odesláno

Modrý LEDky oslňujou. Dej tam nějakou modrou folii, a nebo silikonový návleky na ty žárovky.

Jinak ta žárovka je 12V 1,2W

Odesláno

ja si koupil modre zarovky to stropniho svetla a svitej zelene :D tusim ze s navleky to do morda moc nedostanes ... ale treba jo :-) take bych chtel vse do modra ... ale radeji bych zachoval zarovky kuli moznosti nastaveni svitivosti :-)

Odesláno

Viděl jsem někde led smd s patici T5, ty by mohly svítit dobře..

Mám vyzkoušení led žárovky v pal. desce a nic moc.

Teď to mám řešení s led páskem.

viz.

7qujru00nekkhqb7qvgl_thumb.jpg

[upravil dne 9/12/13 22:34 od EronixHD]

Odesláno

aha,ted mne jeste napadlo,jak jsi psal že jsi ředidlem odstranil žlutou barvu z ciferníků,nestačilo by třeba sundat tu bravu a nabarvit to modře? teda pokud to má 406 taky jako 306 řešený...

Odesláno

Určitě by to šlo někdo to už taky dělal co jsem četl.

Ještě je tu možnost že si koupíš modrou folii ( desky ) na papíry a nalepíš to zezadu na budíky. :) Je hodně možností :)

Taky jsem měl chvílí tu folii v červenej barvě bohužel foto nemám

Tedy je foto jak to vypadá s led žárovkami

v2ep15m7z0g0uxap5iwn_thumb.jpg

[upravil dne 10/12/13 00:12 od EronixHD]

Odesláno

no tak ty led žárovky vypadaj dost naprd...je to až moc bodově osvícený,skusim tu folii a uvidíme,není moc co skazit,dyštak to přebarvim a nebo koupim už hotovou novou folii...

Odesláno

jasan...skusim to hned dneska...mám zrovna volno,nafotim a hned to sem hodim,doufám že to nezklame..ale stejně si zajedu koupit pár tech žároviček přijde mi že mi jich tak polovina stejně nesvítí :-D :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...