Alda M. Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 Tak jsem koukal na vlákna s vozítkama členů a moc se mi to líbí :-) Přihodím do placu tedy i mojí 307-čku. Mám jí teprve asi měsíc, vystřídala u nás na dvorku 405-ku Break. Jsme trochu PEUGEOTfamily: já - 307 SW, 2.0 HDi rodiče - 406 Break, 2.0 Hdi ségra 207 SW, 1.6 Hdi Takže abych se dostal k tomu mojemu povozu. O jedné říjnové sobotě jsme se jeli kouknout s tátou ke známému, který tahá auto ze SRN už dlouhá léta. Mimochodem 405-ka i 406-ka jsou taky od něj :-D Že tam má prý nějakýho kombíka, přijeli jsme, já kouknul a už mě to začalo vrtat. Libilo se mi to hned na první pohled. Tak jsme to okoukli, když řekl, že jsou nový brzdy, výfuk, vyměněná skojka (jednohmota), nezávyslé topení. Na tachometru 140 tkm....... No pokoukali jsme a jeli domu. Celý týden mi to vrtalo hlavou a příští týden jsme tam jeli znovu, znovu pokoukali a dohodli koupi :-D Při testovací jízdě vyskočila chyba, hned jsme zajeli na DIA resume, ucpaný FAP. No tak šel prostě ven a mě to stálo jen pár stovek, zbytek platil prodávající naštěstí. Takže velká radost, nové auto doma :-) Moc se mi nelíbí momentální spotřeba, kterou ukazuje PP, je tam rovných 8l/100 km. Brzda provozu nejsem, mám rád svižnou a plynulou jízdu. Bude ještě výměna vzduch. filtru, kontrola egr a uvidíme co se bude dít. Jinak sem zatím moc spokojený...ta skleněná střecha je taky parádní, holky na to letěj 8-) Chtěl bych trochu polepšit audio výbavu, nějaký AUX, abych mohlll hrát mp3 a pak i zesilovač a repro. Mám rád kvalitní zvuk. To je asi tak vše co zatím napíšu....a jak vypadá ta moje kráska, viz. foto :-) Citovat
Gabriel 307 Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 vítej mezi námi v sekci 307 a celkově i tady na clubu,přeji ti hodně km bez nehod a bez větších investic klidně dej další foto;) Citovat
Alda M. Odesláno 7. prosinec 2013 Autor Odesláno 7. prosinec 2013 Zatím mám jen toto foto...určitě nějaké další přibudou....ted to mám na zimních plechách, tak to není uplně vončo :-) Díky za uvítání... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.