Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To auto nenatoci kdyz immo je potreba k pusteni nafty do cerpadla...... kluci tohle neni komurkovej dyzl kadle kadle kadle.... kterej sel nakopnout immo neimmmo bsi nebsi..... vidim to pomalu jako honza...

I kdybych odpojil alternator i kdybych zmeril klidovy odber auta at mi nikdo netvrdi ze pres kabely to nejde nastartovat. V siti bylo 14.2V to ty podelany jednotce musi stacit. I kdyby tam byly nejake svody a proud se nekde ztracel

Odesláno

me kdyz odesel altil tak jsem to prez kabely take nenatocil ... jen v tom cvakalo a nic vic ... altas sel asi hodne do skratu a odber byl neco kolem 5A ... baterku jsem nabil a kdyz jsem ji dal do auta ukayoval měrák 7,neco V :-)

Odesláno

přesně jak říkal přema ..nejde o to jestli to natočíš ale jestli ti startér protočí motorem ...pokud ano můžeš jít dál

a s tím že to není nějaké staré auto ..Dělám fungl nová auta kde jsou rámové,multiplex,body jednotky ..prostě pokud na 50ku přivedeš proud a startér motorem neprotočí tak je chyba ve startéru , ukostření motoru,kastle nebo přívodu proudu ...startér krom toho že má v sobě převodovku se za 50let nezměnil ..

jinak to co popisuje stajgrpavel : pokud je alternátor ve skratu tak ti odebere tolik proudu že palubní napětí bude pod 10V a při startu možná i pod 7V..tuším že u osobáků jednotka pod 7V nejde ...ale to nebude tvůj případ ..pokud ti neklesne proud při startu pod 10V

krom toho tvé tvrzení je naprosto mylné : i kdyby si tam měl 100V a přívodní kabel(kostra,proud) byl částečně vyhořelí,proklepaný nebo jakkoliv narušený na koncový spotřebič dojde třeba jen 5V (0A) a vodič se bude nadměrně zahřívat ...

proto sem ti psal ať zkusíš překostřit motor ..pokud bude špatná kostra (ale ne úplně) tak ti naběhnou kontrolky a vše ostatní ale nenastartuješ..u problému co popisuješ je to velice časté ..ale je možné že máš vadnou cívku startéru (pokud ani necvakne) ale to chce zkusit a pomalu se dopracovat k vadné součástce ..nejlépe eliminovat ty levnější varianty než jít rovnou do BSI za tisíce

[upravil dne 8/12/13 20:55 od Dopiťák]

Odesláno

Dopitak/ konecne to chapu zkusim to jeste jednou jak pises

Problem je ze je tam pristup jako k penezum

Jinak pri zkouseni startovani neklesne napeti pod 12.5 v

Odesláno

odpoj ovladačku od starteru....a od + kontaktu baterky či přímo + na starteru dej to + přímo na ovladačku starteru......pozor jak bude pod tim někdo ležet aby si měl neutrál a ručka zatažená

Odesláno

Spis me stve ze neni slyset civka zasouvajic pastorek starteru

U tohohle auta mohu tedy proklemovat startovacim kabelem plusko rovnou na starter s tim ze druha osoba bude zkouset startovat? Neodkourim neco?

Odesláno

Premo zkusim to jinak tahle kara ma elektronickou rucku a je zatahla porad. Jednou se mi povedlo ji odbrzdit. Neutral je samozrejmosti

Odesláno

Premo zkusim to jinak tahle kara ma elektronickou rucku a je zatahla porad. Jednou se mi povedlo ji odbrzdit. Neutral je samozrejmosti

Odesláno

nikdo nebude nic zkoušet.......jeden člověk co dá z + baterky kabel přímo na ovladačku starteru....tenký kabel ...... nikam jinam ho nepřipojuj......tím budeš simulovat otočením klíčku na start

Odesláno

nepotřebuješ druhou osobu ..tím že to přepojíš tak obejdeš spínačku,bsi a vše co je v cestě ...hlavně kabel co je k 50ce (ovládací kontakt startéru) připojený z auta odpoj(slabý kabel pruřez tak 1-1.5) ...pokud ho odpojíš nemáš co odkouřit jelikož se ti nikam proud nevrátí

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Stálo to 6500 Kč, ještě že jsou kamarádi

Jinak svůj pěškobus nevyměním za nic na světě

Auto je mého otce, ale i za něj díky za rady zde poskytnuté :papa

Bohužel na BSI jsme měli podezření, když podle vašich rad necvakalo relátko spouštějící startér při otáčení klíčku ve spínačce..... A i z toho, že se auto po odpojení a znovu připojení baterie chovalo pokaždé jinak..... Plus nešlo spojit s diagnostikou.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...