Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

John - 406 2.2 HDi 151kW // jaro //

Recommended Posts

Odesláno

misho.1709 : u 406 pokud máš standartní 283mm původně tak nic... jen vyměníš třmeny za brembo a koupiš kotouče a desky na to. A pak musíš počítat s tím,že pokud budeš mít 305mm kotouče, tak jedině 16kola s ET12. 

Odesláno

Tak už taky vítám jaro.... :D dneska přezuto na letní gumy a lehce umyto :)

post-984-0-34973200-1428316503_thumb.jpg

post-984-0-77063100-1428316518_thumb.jpg

Jinak Ouragany 16"  s letníma gumama ( Dunlop SP SPORT BLURESPONSE 205/55 R16) mají cca 18.5kg..

což je fakt zhruba o 1kg mín co měli moje predešlé letní gumy na autě.

Odesláno

brutall: jj to je pravda a jen drobnost...

Dneska vyzvednuty BREMBO kotouče a už mám doma vše na montáž 305mm. Jen musím počkat až dojdou podložky a šrouby a může se montovat. :)

Odesláno

No je fakt ze ty 283mm brzdy to moc nedavaly ten polet kdyz jsi nas byl povozit a sedeli jsme v tom 4 s Tomajdou a jeho otcem :)

Odesláno

StibTo : Tak oni vydrží cca 2-3 razantnější brzdění pak je to už jak šlapat do ho.... :D tohle by už mělo fungovat ... na V6 je mám s keramikou, a ještě jsem je nedokázal dostat na stav, že to přestalo brzdit a to jezdím docela svižně. 

Odesláno

keramické kotouče nebo jen desky ? a jinak nevíš, kolík pístků mám ja na těch 330mm ? dá se to zjistit nějak ? tedy krom rozebírání :) a neptám se proto, že by brzdily špatně - naopak : mám dojem, že ten brzdný účinek je nějaký progresivní. Jeli jsme v autě 4 já to zaflekoval ale nemusel jsem ani nijak výrazně stát na brzdě a hned všichni zakouslí do čalounění :D

Odesláno

Tak dneska provedeno doplňění klimy, jelikož už měla docela malou učinnost tak se vypustil zbytek a dala celá nová naplň 600g s komplet desinfekci a pro jistotu i s kontrolou vakua zda je vše stále ok.Tak mám klid a můžou začít pařáky :D

Odesláno

taky se na to chystám ale možná si jen nechám zkontrolovat kolik toho tam je dnes jsem klimu zkoušel a přišlo mi to celkem OK (studené) :)

Odesláno

StibTo: já už musel jelikož klimu používam skoro celoročně a až začnou teploty hodně nad 20 bych se zbláznil používat po městě atd okna a větrat. :D

Odesláno

Stibto: já si zvykl stahovat okno maximalne když potřebuju vjet na parkoviště a brát si třeba lístek atd...jinak okno stahuju minimalně.. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...