Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dobrý deň , mám hdi 66 kw , r.v. 2003 , vstrekovanie SIEMENS , idem včera štartovať , -8 C žhavenie asi 5 sekund otáčam kľúč, ako keby chcelo odpáliť, potom zo dve sekundy točilo nasucho a potom naštartovalo, celý deň potom na pol obrátky štartovalo, dnes mínus 10 C žhavilo necelých 2 sekundy , chcelo odpaliť , ale potom už točilo len na sucho , tak som nažhavil 4 krát po tej dve sekundy , ale ten prvý odpal čo bol hneď na začiatku už ani ten nebol, vlani mi to chytilo bez problémov na mínus 27 !!! môže mať vplyv snímač teploty ?

Odesláno

tak asi kvalitná nafta od shell večer som otočil kľúčom a brnk na pol obrátke štartlo ale začalo sem tam strácať obrátky motora , po pol minute si už priadlo ako má

Odesláno
mám ten istý motor a stretávam sa so zaujímavým javom keď pri -2 chytá lepšie ako pri +6 :D...som zvedavý na mrazy

vlani mi pri minus 27 v pohode natočilo ,včera toto, a dnes podľa rady od straki007 pravdepodobne váha vzduchu, no možno aj včera mi toto zblblo a nenatočilo vôbec, zajtra budem múdrejší na diagnostike

[upravil dne 5.12.13 20:59 od lacoceco]

Odesláno

mňa čaká prvá zima ale príde mi to zaujímavé že zatiaľ čím väčšia zima tým lepší štart asi bude niečo v nepohode so žhavičmi....s takým problémom ako máš som sa ešte nestretol

• O 2 týdny později...
Odesláno

páni, na čo sa sústrediť? dnes minus 9,nažhavilo aai za 5 sekund, otočim kľúčom, prvý okamžik ako keby chcelo odpáliť v pieste, potom 3 sekundy točilo a naraz motor naskočil, žhaviče merané na rampe, do 3 sekund všetky červené, palivový filter nový, vzduchový nový, na dvoch diagnostikách neukazalo žiadnu chybu, baterka na záťaži 30 sekúnd pod 10 voltov nešla, štarter asi 5 mesačný, zajtra bude minus 10 a už nenaštartujem, opakuje sa to čo som začal toto vlakno

a ozaj, váha vzduchu na diagnostike OK

No kto poradí múdru vec???

[upravil dne 19.12.13 11:16 od lacoceco]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...