lacoceco Odesláno 4. prosinec 2013 Odesláno 4. prosinec 2013 dobrý deň , mám hdi 66 kw , r.v. 2003 , vstrekovanie SIEMENS , idem včera štartovať , -8 C žhavenie asi 5 sekund otáčam kľúč, ako keby chcelo odpáliť, potom zo dve sekundy točilo nasucho a potom naštartovalo, celý deň potom na pol obrátky štartovalo, dnes mínus 10 C žhavilo necelých 2 sekundy , chcelo odpaliť , ale potom už točilo len na sucho , tak som nažhavil 4 krát po tej dve sekundy , ale ten prvý odpal čo bol hneď na začiatku už ani ten nebol, vlani mi to chytilo bez problémov na mínus 27 !!! môže mať vplyv snímač teploty ? Citovat
lacoceco Odesláno 5. prosinec 2013 Autor Odesláno 5. prosinec 2013 tak asi kvalitná nafta od shell večer som otočil kľúčom a brnk na pol obrátke štartlo ale začalo sem tam strácať obrátky motora , po pol minute si už priadlo ako má Citovat
mmartinkovic Odesláno 5. prosinec 2013 Odesláno 5. prosinec 2013 Aj to, ale mozna aj zhavice sa dake porucili Citovat
Lubos91 Odesláno 5. prosinec 2013 Odesláno 5. prosinec 2013 mám ten istý motor a stretávam sa so zaujímavým javom keď pri -2 chytá lepšie ako pri +6 ...som zvedavý na mrazy Citovat
lacoceco Odesláno 5. prosinec 2013 Autor Odesláno 5. prosinec 2013 mám ten istý motor a stretávam sa so zaujímavým javom keď pri -2 chytá lepšie ako pri +6 ...som zvedavý na mrazy vlani mi pri minus 27 v pohode natočilo ,včera toto, a dnes podľa rady od straki007 pravdepodobne váha vzduchu, no možno aj včera mi toto zblblo a nenatočilo vôbec, zajtra budem múdrejší na diagnostike [upravil dne 5.12.13 20:59 od lacoceco] Citovat
Lubos91 Odesláno 5. prosinec 2013 Odesláno 5. prosinec 2013 mňa čaká prvá zima ale príde mi to zaujímavé že zatiaľ čím väčšia zima tým lepší štart asi bude niečo v nepohode so žhavičmi....s takým problémom ako máš som sa ešte nestretol Citovat
lacoceco Odesláno 19. prosinec 2013 Autor Odesláno 19. prosinec 2013 páni, na čo sa sústrediť? dnes minus 9,nažhavilo aai za 5 sekund, otočim kľúčom, prvý okamžik ako keby chcelo odpáliť v pieste, potom 3 sekundy točilo a naraz motor naskočil, žhaviče merané na rampe, do 3 sekund všetky červené, palivový filter nový, vzduchový nový, na dvoch diagnostikách neukazalo žiadnu chybu, baterka na záťaži 30 sekúnd pod 10 voltov nešla, štarter asi 5 mesačný, zajtra bude minus 10 a už nenaštartujem, opakuje sa to čo som začal toto vlakno a ozaj, váha vzduchu na diagnostike OK No kto poradí múdru vec??? [upravil dne 19.12.13 11:16 od lacoceco] Citovat
Vítek1 Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 cokoliv je to takova trochu zahada jo a to ze v zavadach neni zapsana chyba neznamena ze tam zavada neni. Jen se musi umet hledat. [upravil dne 19/12/13 12:17 od Vítek1] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.