Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jinak kdyby někdo měl zájem, mohu nabídnout tu originální páčku s konektorem na ovládání radia popř. i radio (zakodované a nevím kod), dočetl jsem se tady že to jde předělat i na jiná radia, ale já na to kašlu, nejsem na to zvyklej to používat a přeci jen mám dotykovej displej :D :D takže pokud by byl zájem stačí napsat :-)

Odesláno

Tak včera večer jsem se dočkal konečně mi dorazily nový botky na léto :aut co na ně říkáte? Za cenu nových bych je nekoupil ale tak známej mi je přenechal za velice slušnou cenu se skoru fungl novýma gumama, nešlo odolat :D :D

205/40 R17 ET 40 tak jsem zvědav jak budou slušet, uvidím jak padnou, popř mám v plánu dát podložky a trošku vytáhnout lemy :P

c5jm.jpg

jqfj.jpg

xdhi.jpg

[upravil dne 18/12/13 16:21 od Maresenka]

[upravil dne 18/12/13 16:22 od Maresenka]

Odesláno

Jo jo jsou celkem zajímavý, na živo lepší, podložky mám tak snad budou stačit, dyžtak udělám širší. Ted se pracuje na interiéru a podsvícení budíku, snad bude vše tak jak to mám v plánu :D

Odesláno

Hele nevím jestli na bazoši byly nebo ne, ale celkově když jsem koukal na net, bylo na tenhle typ kol dost inzerátů z různých serverů. Jinak spojky škoda, at se rychle dá do kupy :D

Odesláno

Trošku odbočím od tématu, dnes jsem si udělal vejlet pro druhý kousek, není určen pro mě, ale kamoše moje uchvátilo tak jsme se sebraly a jely jsme pro další. Motor taky 1,6, 195 000 najeto ale věřím že bude držet, ele střecha, ale musí se opravit, snad maličkost. Jinak plně ok. Takže máme u nás v Nbk už dva mazly bez střechy :D :D :D a taky mi to nedalo a jen jsem na oko zkusil přidat kolesa, myslím že to bude pěkný :roker

i6hv.jpg

jnec.jpg

3ixx.jpg

[upravil dne 26/12/13 17:03 od Maresenka]

Odesláno

kola budou na mým černým, ale nedalo mi to a zkusil jsem je k tomu přiložit. Jinak kennbelle, byla možnost na tohle a 1,8 rok 96, tohle za ty peníze ušlo. A já tu 1,6 mám taky a jsem s tím spokojen výkon mi velice dostačuje, není to žádnej závodák, ale auto na vyhlídkový pomalý jízdy a prd to žere, tak nejspíš proto.

Jo Milane máš pravdu, je to rok 2000 :super

Odesláno

Hurá, jinak by se mi to auto nelíbilo, protože to má komplet v barvě zadní nárazník, což u modelu MKII (97-99) je špatně, ten má černé lišty i část nárazníku.

Ale právě těchto modelů MKIII se moc nevidí :)

Odesláno

Jo je povedenej, ale teda ten lak, žádná sláva, barva krásná, ale prsklá na ferofku na puvodní lak, kterej je vyblitě modrej, motorák kufr jsou tou barvou. Ještě k tomu se někde odlupuje a celkově se nepoved, praská a tak, prasárna, viděl bych to, že pokud auto bude dobře sloužit, dopřeje mu kamarád stejně tak jako já svýmu kábru novej pořádnej celolak :-)

Odesláno

Pokaždé, když sleduju tvé vlákno tak přemýšlím zda nejsi noční tvor :D Všechny fotky jsou focený buďto za světla lampy nebo s bleskem foťáku, ale žádná za slunečného dne :P

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak konečně trocha volného času, přežitá finanční tíseň a zase se dávám do práce, rozebraný interiér už barvím, změnil jsem si podsvícení budíků, ještě narvat ledky, složit interiér, snad se stihne vše příští týden, když přes víkend máknu. Dále jsem sehnal sportovní sedačky, tyším že tomu říkaly polosporty, krásně drží a jsou i zachovalé, ale stejně jdou na přelomu měsíce do čalounictví. Na cestě mám nějaké díly od uživatele Tomasino, moc ti děkuji za ochotu chlape, pomohl jsi !!! Takže mám zase co dělat. Na cestě mám i podložky na kola a až přijdou tak se přezuje :-) Další na řadě je pak podvozek a díky pár kontaktům bude i velice výhodnej celolak, takže mám do začátku teplých dnů nabito, ale věřím že se vše postupně zmákne, už se nemužu dočkat léta..!!! Co vy? :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...