Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

Teoreticky jde zjistit zda tam jako je  či tam je jen odpor. Kdysy jsem měl zájem o 307 a bylo mne řečeno airbagy jsou ok a já mu říkal  na co je ten odpor co je zde ? Vypadá to jako by to někdo kamufloval. a po kontrole jsem zjistil že tam dva nebyly přítomny a byl tam jen nastrčen odpor místo nich. Bohužel ten co to dělal ,mu jeden odpor vypadl na zem a zustal tam ležet.

Guest servisman
Odesláno

?? nevím u mne by jsi uspěl a dalo by se to sundat. Znám různé fígle a pod.

Guest servisman
Odesláno (upraveno)

Se mnou ??? napsal jsem ti svý . Pár rad jsem ti občas dal ústně  a to dobré rady , jen člověk je musí umět využívat. Poslední rady  jsem ti dával když jsme spolu seděli v autě a odpojovali imobilizer u Tvýho auta. jen musíš umět poslouchat.

Upraveno uživatelem servisman
Odesláno

Tak pak nechápu, proč děláš chytrýho, když pak stejně nejseš ochotnej pomoct? Ty tvý ublíženecký kecy, už tady všem lezou na nervy.....

Sklerózu máš asi tak akorát ty, jestli si nepamatuješ, cos tady kdysi vyváděl a bylo ti odpuštěno, jestli sis nevšiml, protože jinak by sis tady nenapsal už ani čárku. Hlavně si zas komisaři nezapomeň napsat nějakej pěknej podpis, jak máš ve zvyku, když ti někdo šlápne na kuří oko.

:xvul  omlouvám se ostatním, že jim zadělávám vlákno, ale tohle se už číst nedalo.

Guest servisman
Odesláno (upraveno)

Sorry ale poslední jeho nehoda jen chtěl abych se na jeho auto podíval ,už měl stejně odtah do servisu ,tak co pak řešit, když mu to dělal jiný kluk . Co se týče imo jsem mu pomohl a s bídou sotva poděkoval, to se pak fakticky Aluško dobře pracuje. Ono zadarmo dělá málokdo. Těch řečí /Pak se vyrovnáme až budu mít/ jsem už slyšel od lidí a dones  se ani neozvali , bohužel i taková je realita .

Upraveno uživatelem servisman
Odesláno

Tak že se na to nevybodneš?? :myslim  Nenabízej pomoc, když stejně pomoct nechceš, pak to vypadá hodně blbě. Nebo se dopředu domluvte na odměně, ale ne si tady pak na sebe házet špínu.

Nepomůžeš mu ty, pomůže někdo jiný, každej jsme nahraditelnej ;) .

Guest servisman
Odesláno

Ten pravý kloub jak píšeš v 1.příspěvku  jsi dával nový či použitý?

• O 2 týdny později...
Guest servisman
Odesláno

Spíš by to chtělo čirá světla a zatmavit ta obyč mne tam nějak nepásnou.

Odesláno

Přesně tak, nechat originál. A jak ti to svítí? A co na to na STK a nebo silniční kontrola.

Nárazník + spoiler přední opravit nebo vyměnit. Samozřemě, že rámeček na rz dát z P-C a lépe jej umístnit na nárazníku.

Odesláno (upraveno)

To je zase starostí. :D co na to stk, PČR, a jak to svítí. Nejsem Jedíní kdo má za tmavena světla.

Viz. Kubík se svojí S16 taky je měl takto a problém neměl.

Takže odpovím: STK - nevím, PČR - jezdí proti mě a zatím se jím nic nezdálo. Ohledně svítívostí jsem si ničeho nevšiml.

servisman: čirá optika je v plánu.

Upraveno uživatelem EronixHD
  • O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...