EronixHD Odesláno 12. leden 2015 Autor Odesláno 12. leden 2015 Jsem rád že tam ten volant s airbagem mám. Citovat
Guest servisman Odesláno 12. leden 2015 Odesláno 12. leden 2015 Kdo by nebyl, jen ještě vědět zda je funkční. Citovat
Guest servisman Odesláno 12. leden 2015 Odesláno 12. leden 2015 Teoreticky jde zjistit zda tam jako je či tam je jen odpor. Kdysy jsem měl zájem o 307 a bylo mne řečeno airbagy jsou ok a já mu říkal na co je ten odpor co je zde ? Vypadá to jako by to někdo kamufloval. a po kontrole jsem zjistil že tam dva nebyly přítomny a byl tam jen nastrčen odpor místo nich. Bohužel ten co to dělal ,mu jeden odpor vypadl na zem a zustal tam ležet. Citovat
EronixHD Odesláno 12. leden 2015 Autor Odesláno 12. leden 2015 Zatím to neřeším, volant už jsem jednou chtěl sundat a zjistil jsem že hlavičky od šroubku jsou v takovým stavů že by se musely od vrtat Citovat
Guest servisman Odesláno 12. leden 2015 Odesláno 12. leden 2015 ?? nevím u mne by jsi uspěl a dalo by se to sundat. Znám různé fígle a pod. Citovat
EronixHD Odesláno 12. leden 2015 Autor Odesláno 12. leden 2015 Se potom když tak domluvíme když to bude nutné. Citovat
Guest servisman Odesláno 12. leden 2015 Odesláno 12. leden 2015 (upraveno) Se mnou ??? napsal jsem ti svý . Pár rad jsem ti občas dal ústně a to dobré rady , jen člověk je musí umět využívat. Poslední rady jsem ti dával když jsme spolu seděli v autě a odpojovali imobilizer u Tvýho auta. jen musíš umět poslouchat. Upraveno 14. leden 2015 uživatelem servisman Citovat
Aluška Odesláno 13. leden 2015 Odesláno 13. leden 2015 Tak pak nechápu, proč děláš chytrýho, když pak stejně nejseš ochotnej pomoct? Ty tvý ublíženecký kecy, už tady všem lezou na nervy..... Sklerózu máš asi tak akorát ty, jestli si nepamatuješ, cos tady kdysi vyváděl a bylo ti odpuštěno, jestli sis nevšiml, protože jinak by sis tady nenapsal už ani čárku. Hlavně si zas komisaři nezapomeň napsat nějakej pěknej podpis, jak máš ve zvyku, když ti někdo šlápne na kuří oko. omlouvám se ostatním, že jim zadělávám vlákno, ale tohle se už číst nedalo. Citovat
Guest servisman Odesláno 13. leden 2015 Odesláno 13. leden 2015 (upraveno) Sorry ale poslední jeho nehoda jen chtěl abych se na jeho auto podíval ,už měl stejně odtah do servisu ,tak co pak řešit, když mu to dělal jiný kluk . Co se týče imo jsem mu pomohl a s bídou sotva poděkoval, to se pak fakticky Aluško dobře pracuje. Ono zadarmo dělá málokdo. Těch řečí /Pak se vyrovnáme až budu mít/ jsem už slyšel od lidí a dones se ani neozvali , bohužel i taková je realita . Upraveno 13. leden 2015 uživatelem servisman Citovat
Aluška Odesláno 13. leden 2015 Odesláno 13. leden 2015 Tak že se na to nevybodneš?? Nenabízej pomoc, když stejně pomoct nechceš, pak to vypadá hodně blbě. Nebo se dopředu domluvte na odměně, ale ne si tady pak na sebe házet špínu. Nepomůžeš mu ty, pomůže někdo jiný, každej jsme nahraditelnej . Citovat
Guest servisman Odesláno 18. leden 2015 Odesláno 18. leden 2015 Ten pravý kloub jak píšeš v 1.příspěvku jsi dával nový či použitý? Citovat
EronixHD Odesláno 26. leden 2015 Autor Odesláno 26. leden 2015 (upraveno) O víkendu byly za tmavena přední světla Upraveno 26. leden 2015 uživatelem EronixHD Citovat
radim.1008 Odesláno 26. leden 2015 Odesláno 26. leden 2015 Ještě poladit nárazník a zahodit ten modrej rámeček pod RZ. Citovat
EronixHD Odesláno 26. leden 2015 Autor Odesláno 26. leden 2015 Nárazník je jistý, ten to kazí.. Rámeček pod SPZ by mohlo být od P-C Citovat
Guest servisman Odesláno 27. leden 2015 Odesláno 27. leden 2015 Spíš by to chtělo čirá světla a zatmavit ta obyč mne tam nějak nepásnou. Citovat
OK406 Odesláno 27. leden 2015 Odesláno 27. leden 2015 Přesně tak, nechat originál. A jak ti to svítí? A co na to na STK a nebo silniční kontrola. Nárazník + spoiler přední opravit nebo vyměnit. Samozřemě, že rámeček na rz dát z P-C a lépe jej umístnit na nárazníku. Citovat
EronixHD Odesláno 27. leden 2015 Autor Odesláno 27. leden 2015 (upraveno) To je zase starostí. co na to stk, PČR, a jak to svítí. Nejsem Jedíní kdo má za tmavena světla. Viz. Kubík se svojí S16 taky je měl takto a problém neměl. Takže odpovím: STK - nevím, PČR - jezdí proti mě a zatím se jím nic nezdálo. Ohledně svítívostí jsem si ničeho nevšiml. servisman: čirá optika je v plánu. Upraveno 27. leden 2015 uživatelem EronixHD Citovat
EronixHD Odesláno 2. březen 2015 Autor Odesláno 2. březen 2015 O víkendu 306tka prošla renovací předního nárazníku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.