Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jelikož se zde vyrojují příspěvky stylu \" šel jsem na hřiby a ztratil jsem svůj jediný klíč \" apod , jsem dospěl k názoru že mít jeden klíč je opravdu blbost a náhoda je blbec. Takže se ptám , kde a za kolik vyjde druhý klíč ? Stačí když donesu stávající klíč do ( nejspíš tedy autorizovaný prodejce Peugeot ) a udělají mi druhý ? Popř. není třeba levnější varianta koupit klíče a potřebné k tomu z bouračky a naprogramovat je ? takhle jsem to řešil u Alfy vím že to šlo .

Děkuji . Jinak jet o 206 2001rok s16 100kw ( mám tedy centrál )

Odesláno

R.v. 2001 předpokládám, že má čip, takový malý váleček. Nechal jsem dělat na Jumpera 2001 - planžetu nakopírují snadno a ten čip naprogramují v přístrojku, podle původního, asi za 1000. Zeptej se v běžném klíčařství. Bude to bez dálkového ovládání.

V Peugeotu dodají komplet, asi za 3000. Ale zeptej se tam telefonem, hodně se liší roky výroby. A to, jestli na rezervním klíči chceš DO nebo ne.

Naučení auta na DO z bouračky: musíš sehnat někoho, kdo tomu rozumí zda to jde (!!!) a udělá to. Liší se to podle ročníků výroby, zda to jde. V Rožnově se zeptej pana ok2ucx.

[upravil dne 29.11.2013 09:49 od P607Olda]

[upravil dne 29.11.2013 09:49 od P607Olda]

Odesláno

To bude chtít ale lepší klíčařství aby mě tam udělali planžetu a naprogramovali čip .

Jak by měl ten váleček vypadat ? mrkni na fotku mě to nepříjde jako váleček ale jako tišťák s klasickým DO a beterka :-)

post-48639-14109634286771_thumb.jpg

Odesláno

áá ok dobře ,v tom případě mám tu levnější variantu pokud dobře chápu ale teď kam s tím klíčem zajít jsem z Rožnova pod Radhoštěm a tu v okolí netuším kde by mi to udělali.

Odesláno

Ok tak na pátý pokus se to možná povedlo . Všude říkali že ho udělají ale že pouze planžetu . Tady v jednom mi řekli že i ten čip ale že mají diag. do roku 2000 tak neví zda ho přečte ale doufám že jo .

Díky :-) lock chlapi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...