Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Ale jo, jako zkušenost to bude určitě dobrý, Kdyby ses na němčinu vrhnul s přítelkyní, tak za pár měsíců bys mohl umět slušně .

treba slusne mluvit, das ist keinne liebe kinder :D

sorry, nemohl jsem odolat :D

ad jazyky... uz vidim, jak berou nakupciho cecha co neumi nemecky do nemecky firmy.... bcas mi prijde, jak kdyby si tu kazdy myslel, ze o cechy je v zahranici zajem. Kdyby jo, tak davno nedelam v cechach, ale on si jen kazdy mysli, jaka to je prdel se v zahranici prosadit..... kdo nezazil, nevi........

Odesláno

no faktem je rict si na rovinu termin: prosadit se = parazitovat? No to snad ne vid :)

Odesláno

No jo, tak lovce žen a sňatkové podvodníky nepočítám, ti se uchytí všude :D

My máme německé majitele, občas tam jedu referovat, prezentovat, spolupracovat atd., mám povoleno prezentovat v angličtině, na jednání si beru asistentku - tlumočnici, ale spíš jen jako pojistku, stejně musím minimálně rozumět a ne si nechat překládat každý prd, ono to docela i zdržuje. Kdyby se rýsovalo, že tam budu muset být častěji nebo třeba delší dobu, musel bych si poradit komplet sám, a tým 15 lidí se mezi sebou navzájem jenom kvůli mě fakt anglicky bavit nebude, když tam budu jedinej cizí. Na rozdíl od situace, kdy jejich zástupce vezmu na nějaké jednání k nám, to mu zajišťuju tlumočnický servis. Prostě kdo tahá za delší provaz, když je majitel, je asi víc než jasné...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...