Guest Scratch Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 Ale jo, jako zkušenost to bude určitě dobrý, Kdyby ses na němčinu vrhnul s přítelkyní, tak za pár měsíců bys mohl umět slušně . treba slusne mluvit, das ist keinne liebe kinder sorry, nemohl jsem odolat ad jazyky... uz vidim, jak berou nakupciho cecha co neumi nemecky do nemecky firmy.... bcas mi prijde, jak kdyby si tu kazdy myslel, ze o cechy je v zahranici zajem. Kdyby jo, tak davno nedelam v cechach, ale on si jen kazdy mysli, jaka to je prdel se v zahranici prosadit..... kdo nezazil, nevi........ Citovat
Charlie 1 Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 Kamos se prosadil,našel si tam o 15 let starší babu co ma fabriku ta si ho vydrzuje,je tam 10 let a německy umí tak guten tag:D:D: Baba umí český..... Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 no faktem je rict si na rovinu termin: prosadit se = parazitovat? No to snad ne vid Citovat
oddie Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 No jo, tak lovce žen a sňatkové podvodníky nepočítám, ti se uchytí všude My máme německé majitele, občas tam jedu referovat, prezentovat, spolupracovat atd., mám povoleno prezentovat v angličtině, na jednání si beru asistentku - tlumočnici, ale spíš jen jako pojistku, stejně musím minimálně rozumět a ne si nechat překládat každý prd, ono to docela i zdržuje. Kdyby se rýsovalo, že tam budu muset být častěji nebo třeba delší dobu, musel bych si poradit komplet sám, a tým 15 lidí se mezi sebou navzájem jenom kvůli mě fakt anglicky bavit nebude, když tam budu jedinej cizí. Na rozdíl od situace, kdy jejich zástupce vezmu na nějaké jednání k nám, to mu zajišťuju tlumočnický servis. Prostě kdo tahá za delší provaz, když je majitel, je asi víc než jasné... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.