jozef48 Odesláno 27. listopad 2013 Odesláno 27. listopad 2013 Ahojte, podlhom čase som sa dostal ku plecháčom a pri prezuvaní som sa dozvedel že si mám zohnať iné šruby ako mám na elektronoch. Tak som si kúpil v mototechne s hlavičkou 19. Ale to nevadí. Dnes pri nahadzovaní mi zistili že akoby by boli o trošku dlhšie, pretože sa nedali dotiahnuť na doraz. Vysolil som za nich 28e a kolesa su už nahodené a teraz neviem ako ďalej. Mechanik mi podal že z času na čas treba skontrolovať či sa neuvolňujú. Ake šruby tam idú aby boli dotiahnuté poriadne? Citovat
faki Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 A prečo by si nemohol mať tie, čo si mal na elektrónoch? Však keď máš správne rozmery, nie je problém...veď na nich je aj šikmá dos. plocha. Ja používam tie isté aj v lete na elektróny a v zime na plecháče. Citovat
venomcz Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 mám doma co jsem měl na org. elektronech peugeot 206 ( podložkové ) ty ti asi nebudou co ? jsou rok staré , stály mě taky litr do fasa... Citovat
Neon Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 Hlavně jich má 20, kdežto ta jenom 16 ... Citovat
Laďa Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 Na 407 jsou tyto šrouby M12x1,25x26mm Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.