klakson23 Odesláno 21. duben 2014 Odesláno 21. duben 2014 Tak já se teda taky přidám. Jel jsem si v pátek pro 5008, ale koupili jsme si nakonec 508sw. Koncem týdne by měla být doma Citovat
Charlie 1 Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Tak co chtel by nekdo new auti za super cenu? Filip 85 ma objednano. kdyby nekdo chtel nabidku tak me kontaktujte do sz,pro klubaky bude zajimava cena... Citovat
Charlie 1 Odesláno 20. červenec 2014 Odesláno 20. červenec 2014 At slouzi a preju hodne kilometru bez nehody.je krasna Kdyby nekdo shanel novy peugeot za zajimavou cenu,at napise sz. jiz zde par clenu auto pres svagra ma a udelal jim zajimavou cenu... Citovat
Pacho69 Odesláno 21. červenec 2014 Odesláno 21. červenec 2014 gratuluji, pěknej balíček Tak ať složí ke spokojenosti. Citovat
Filip-85 Odesláno 21. červenec 2014 Odesláno 21. červenec 2014 pěkný a nějaký popis nebude:papa Je to 2,0 HDi Allure s vybavou navic: - JBL audio - 7 mist - vyhrivane sedacky - 18\" kola (mimochodem mam jednu komplet novou sadu 18\" na prodej) - xenony - navi WIP NAV+ s prednimi a zadnimi senzory a kamerou tady musim pochvalit komplet cestinu vc. ceskeho hlasu navigace - a par detailu prislusenstvi, jako chromovy klicky, gumova vana do kufru atd... Musim rict, ze se mi moc libi. co je pro me temer sokujici, je totalni ticho a klid nastartovaneho studeneho syroveho motoru.....naprosto neskutecny, nemam srovnani a to jsem najezdil statisice VW, Toyotou, BMW....parada Variabilita je fakt vyborna a vzhled, ten je na 150% ) [upravil dne 22/7/14 22:50 od Filip-85] Citovat
Pacho69 Odesláno 22. červenec 2014 Odesláno 22. červenec 2014 Ta čeština je ve výbavě už jako originál? Hmmm, parkovací kameru bych chtěl. I přední, ta ale zatím ve výbavě není. Přední \"spoiler\" již pár šrámů utrpěl. Ještě bych se mi líbily elektricky otvírané zadní dveře. Nové C4GP už je má. A co dělají s autem na 18\" zpomalovací hříbečky? Hele s tím motorem - nezapomněl jsi zavřít dveře? Služební 530d tedy po nastartování taky není slyšet a ani Passat CC není uvnitř vůbec slyšet. Jo zvenku je to tradiční TDI, ale uvnitř nic. Jsou to sice auta o třídu jinde, ale rozhodně bych si nedovolil říct, že by měla nějaké problémy s odhlučněním kabiny. Citovat
Filip-85 Odesláno 22. červenec 2014 Odesláno 22. červenec 2014 Ta čeština je ve výbavě už jako originál? Hmmm, parkovací kameru bych chtěl. I přední, ta ale zatím ve výbavě není. Přední \"spoiler\" již pár šrámů utrpěl. Ještě bych se mi líbily elektricky otvírané zadní dveře. Nové C4GP už je má. A co dělají s autem na 18\" zpomalovací hříbečky? Hele s tím motorem - nezapomněl jsi zavřít dveře? Služební 530d tedy po nastartování taky není slyšet a ani Passat CC není uvnitř vůbec slyšet. Jo zvenku je to tradiční TDI, ale uvnitř nic. Jsou to sice auta o třídu jinde, ale rozhodně bych si nedovolil říct, že by měla nějaké problémy s odhlučněním kabiny. Jojo, ta cestina takhle dojela z tovarny, muzes simtam vybrat mezi zenskou a chlapem - hlas 18\" kola se mi zdaji uplne ok. retardery nejsou problem, spis drobny pricny nerovnosti, ale ty kola byt by to byly 17\'stejne nedofiltruji. No s tim motorem, 530 to nejde srovnavat, tomje 6 valec, ja jezdim ve sluzebnim 520 a tichosti a vyvazenosti chodu se to neda srovnavat, a o koncernu vw s tipickym klapotem ani nemluvim. neresim ted kvalitu nebo spolehlivost, ale jen jak se motor projevuje....a to musim rict ze je fakt kultura dnes jsem si zkousel sedat na 6 a 7 misto deti budou nadseny )) Citovat
Pacho69 Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 Hm tak s tou češtinou to je supr zpráva. Elton nejspíš brzy začne přemýšlet, zad to půjde nahrát i k němu Tak já na hříbečcích tradičně cítím úskoky vzadu, ale je fakt, že celkem dost foukám. Jo pokud myslíš kulturu chodu obecně, tak HDi čka jsou fakt suprový. Včera jsem zas vyslechl kolegovu insignii, tedy TDI to není, ale moc tomu nechybí. P.S. Na šestým a sedmým bych sedět nechtěl. To máš asi ještě malý děti :-). Já je tedy nemám, a zatím mi chybělo místo jen jednou. Ale vyzkoušel jsem ta stejná v kámošově C4GP a cca 15km od baráku na sjezdovku bylo utrpení (je fakt že v lyžákách, ale kdo má víc, než nějakých 140-150cm tam nebude chtít jezdit). Citovat
Pacho69 Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 No a teď když v ofišl peugetím firmware český hlas je, tak bys to měl vyzkoušet ;-) Citovat
elton Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 Jak tam pojedu, tak se určitě zeptám:mrk Citovat
xreni Odesláno 8. říjen 2014 Odesláno 8. říjen 2014 Ahoj, sme temer novy majitele 5008, ma byt kazdym dnem,ale takove jednani ze strany prodejce nedavam.objednano mame od 30.8.,ze bude na prelomu zari/rijen..vcera mu manzel volal,pry bude dneska,dnes ticho po pesine,faktura neprisla..znate to taky, nebo jsme narazili na blbce? Mam chut mu to auto tam nechat a jit jinam.zas ale poznamosti pres x lidi mame docela dobrou cenu.. Citovat
Martinsk Odesláno 8. říjen 2014 Odesláno 8. říjen 2014 Som počul, že objednávacia doba na 5008 je až do 5 mesiacov ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.