Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

At slouzi a preju hodne kilometru bez nehody.je krasna

Kdyby nekdo shanel novy peugeot za zajimavou cenu,at napise sz.

jiz zde par clenu auto pres svagra ma a udelal jim zajimavou cenu...

;)

Odesláno
pěkný:potlesk a nějaký popis nebude:papa

Je to 2,0 HDi Allure s vybavou navic:

- JBL audio

- 7 mist

- vyhrivane sedacky

- 18\" kola (mimochodem mam jednu komplet novou sadu 18\" na prodej)

- xenony

- navi WIP NAV+ s prednimi a zadnimi senzory a kamerou

tady musim pochvalit komplet cestinu vc. ceskeho hlasu navigace :)

- a par detailu prislusenstvi, jako chromovy klicky, gumova vana do kufru atd...

Musim rict, ze se mi moc libi.

co je pro me temer sokujici, je totalni ticho a klid nastartovaneho studeneho syroveho motoru.....naprosto neskutecny, nemam srovnani a to jsem najezdil statisice VW, Toyotou, BMW....parada :)

Variabilita je fakt vyborna a vzhled, ten je na 150% :))

[upravil dne 22/7/14 22:50 od Filip-85]

Odesláno

Ta čeština je ve výbavě už jako originál?

Hmmm, parkovací kameru bych chtěl. I přední, ta ale zatím ve výbavě není. Přední \"spoiler\" již pár šrámů utrpěl. Ještě bych se mi líbily elektricky otvírané zadní dveře. Nové C4GP už je má.

A co dělají s autem na 18\" zpomalovací hříbečky?

Hele s tím motorem - nezapomněl jsi zavřít dveře? ;) Služební 530d tedy po nastartování taky není slyšet a ani Passat CC není uvnitř vůbec slyšet. Jo zvenku je to tradiční TDI, ale uvnitř nic. Jsou to sice auta o třídu jinde, ale rozhodně bych si nedovolil říct, že by měla nějaké problémy s odhlučněním kabiny.

Odesláno
Ta čeština je ve výbavě už jako originál?

Hmmm, parkovací kameru bych chtěl. I přední, ta ale zatím ve výbavě není. Přední \"spoiler\" již pár šrámů utrpěl. Ještě bych se mi líbily elektricky otvírané zadní dveře. Nové C4GP už je má.

A co dělají s autem na 18\" zpomalovací hříbečky?

Hele s tím motorem - nezapomněl jsi zavřít dveře? ;) Služební 530d tedy po nastartování taky není slyšet a ani Passat CC není uvnitř vůbec slyšet. Jo zvenku je to tradiční TDI, ale uvnitř nic. Jsou to sice auta o třídu jinde, ale rozhodně bych si nedovolil říct, že by měla nějaké problémy s odhlučněním kabiny.

Jojo, ta cestina takhle dojela z tovarny, muzes simtam vybrat mezi zenskou a chlapem - hlas :D

18\" kola se mi zdaji uplne ok. retardery nejsou problem, spis drobny pricny nerovnosti, ale ty kola byt by to byly 17\'stejne nedofiltruji.

No s tim motorem, 530 to nejde srovnavat, tomje 6 valec, ja jezdim ve sluzebnim 520 a tichosti a vyvazenosti chodu se to neda srovnavat, a o koncernu vw s tipickym klapotem ani nemluvim. neresim ted kvalitu nebo spolehlivost, ale jen jak se motor projevuje....a to musim rict ze je fakt kultura :)

dnes jsem si zkousel sedat na 6 a 7 misto :D deti budou nadseny :)))

Odesláno

Hm tak s tou češtinou to je supr zpráva. Elton nejspíš brzy začne přemýšlet, zad to půjde nahrát i k němu ;)

Tak já na hříbečcích tradičně cítím úskoky vzadu, ale je fakt, že celkem dost foukám.

Jo pokud myslíš kulturu chodu obecně, tak HDi čka jsou fakt suprový. Včera jsem zas vyslechl kolegovu insignii, tedy TDI to není, ale moc tomu nechybí.

P.S. Na šestým a sedmým bych sedět nechtěl. To máš asi ještě malý děti :-). Já je tedy nemám, a zatím mi chybělo místo jen jednou. Ale vyzkoušel jsem ta stejná v kámošově C4GP a cca 15km od baráku na sjezdovku bylo utrpení (je fakt že v lyžákách, ale kdo má víc, než nějakých 140-150cm tam nebude chtít jezdit).

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ahoj, sme temer novy majitele 5008, ma byt kazdym dnem,ale takove jednani ze strany prodejce nedavam.objednano mame od 30.8.,ze bude na prelomu zari/rijen..vcera mu manzel volal,pry bude dneska,dnes ticho po pesine,faktura neprisla..znate to taky, nebo jsme narazili na blbce? Mam chut mu to auto tam nechat a jit jinam.zas ale poznamosti pres x lidi mame docela dobrou cenu..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...