Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte. Chcel by som do auta namontovať cúvaciu kameru. Máte niekto s týmto skúsenosti? Môžete mi niečo poradiť? Celkom sa mi pozdáva táto, mala by pasovať do zadného osvetlenia špz: Ebay

Najlepšie by bolo s infra led, no také su len univerzálne, tým pádom komplikovanejšia montáž... :myslim

Odesláno

Mě by spíš zajímalo, jak ji připojím k RT6. Nějak mi do kaslíku zapomněli dát žlutý cinch (VIDEO IN) :D

Mám sice auto v záruce a po její dobu se v tom hrabat nebudu. Ale už vymejším co bych tam ještě vylepšil...

[upravil dne 25/11/13 16:35 od tommm]

Odesláno
Tuto kamerku mám na autě a pokud Ti tam bude pasovat, tak ji mohu jen doporučit, obraz z ní je naprosto perfektní... :papa

Jak jí máš zapojenou ? Můžeš to tu trochu popsat ?

Odesláno

Vybral jsi si tu správnou s čipem SONY ;) tu mám na autě i já.

Chuck14 -- zapojené je to na couvací světla a video kabel v kastlíku do video konektoru )U RT3 po úpravách obraz dokáže automaticky naběhnout na displeji.U Verzí RT4,5,6 musíš v menu přepnout na video.

Kukajz --popravdě covací světlo není nic moc pokud je absolutní tma

Odesláno

No necham sa prekvapit. Kurňa, keby to tak malo IR LED... Nechcem tam dávať nejaký univerzál... Hádam na trochu osvetlenom parkovisku bude niečo vidieť...

Našiel som ešte toto: Kamera s IR

Čo ti na to? A malo by to byť aj na 308 :myslim

[upravil dne 25/11/13 21:41 od Kukajz]

Odesláno

No nevím, já v kameře krásně vidím i v noci, světlo ze zpátečky bohatě stačí, nemyslím si že by ty mini IR ledky dosvítily někam daleko... ;) Ale pokud je verze s IR, asi bych jí prublnul...

Odesláno

Chuck14: Já jí mám zapojenou jak jinak než na couvací světla a obraz mám přímo ve vnitřním zpětném zrcátku (dárcem byla nějaká KIA :) )

Odesláno

Schreek, nemaš nejaké foto, ako to máš urobené (detail kufra)? Aj to zrkadlo by ma celkom zaujímalo, lebo pozeral som po niečom takom na ebay napr.: Zrkadlo

To máš nejaké origo zrkadlo s displejom z Kie, alebo tiež to je len prichytiť k pôvodnému origo zrkadlu?

Odesláno
No nevím, já v kameře krásně vidím i v noci, světlo ze zpátečky bohatě stačí, nemyslím si že by ty mini IR ledky dosvítily někam daleko... ;) Ale pokud je verze s IR, asi bych jí prublnul...

Mám tu samou co máš ty a v totální tmě toho není opravdu moc vydět:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...