bemp Odesláno 23. listopad 2013 Odesláno 23. listopad 2013 Patrně po výměně COM u P206 (rok výroby 2002), která proběhla kvůli chybě u páčky u světel ještě v bazaru před koupí, přestalo fungovat DO k centrálu. Centrál jinak klíčem normálně funguje. Bohužel si s tím neporadili ani v autorizovaném servisu, přijímač nic nepřijímal, klíč normálně vysílal. COM si asi nějak nerozumí se stávajícím dálkovým přijímačem, netuším. Rozhodl jsem se proto koupit a nainstalovat KEETEC CZ 100 KEY. Projíždím různá schémata, manuály atd. Schéma P206 centrálu jsem našel na webu, i k DO jsem dostal manuál, ale spíš si protiřečí. Nejsem si vůbec jistej jak to zapojit. Potřeboval bych vědět jakým způsobem vůbec P206 zamyká a odemyká. V autě není ani žádné tlačítko na ovládání, tam by to bylo jednoduché. Potřeboval bych najít ten správný kablík na BSI. Předpokládám, že je u tohoto auta jen jeden a ten ovládá jak zamykání, tak odemykání. Díky Pavel [upravil dne 23/11/13 21:21 od bemp] Citovat
ChouLu Odesláno 23. listopad 2013 Odesláno 23. listopad 2013 u Multiplexu je to složitější Zamykání probíhá přímo v BSI, takže napojení přímo na to nepřipadá v úvahu.. V předních dveřích jsou dva snímače zamčení ( jeden je spínač v zámku, když otočíš klíčem a druhý je snímač přímo v zámku, zda je zamčeno - zamačknutý čudlík..) V tvém případě bych jednotku od KEETECu připojil na jedny ze předních dveří a to přímo na snímač zámku, kde jsi schopný rozeznat jak zamčení tak odemčení (jako by jsi otáčel klíčem ve dveřích...).. Pošli mi na mail ChouLu@peugeot-club.com schema co mas od prodejce, podívám se ti na to Citovat
bemp Odesláno 26. listopad 2013 Autor Odesláno 26. listopad 2013 No zkusil jsme podle schematu najít ten správný kabel. Popravdě se mi nechce rozdělávat dveře. Potřebuju se dostat i na blinkry a potřebuju stále napájení i napětí po nastartování. Vše ideálně někde na přístrojové desce pod volantem. Ale chápu, že BSI je o hubu. Stačilo by znát ty správný kabely. Musí to tam někde být. Podle toho schématu potřebuju 26 pinový modrý konektor na BSI. PIN 10 a 11. Ale nějak nevidím modrý konektor:-( Ono je taky otázkou, k jakému roku výroby to schema je. Schéma mám i z CZ dokumentace. Zapojení odpovídá. Ale ani zde nevím jak je to staré. MUX verze možná bude jinak. No možná nakonec nebude jiná možnost než jít přímo tam, kde je to jasný. To znamená rozebrat dveře a připojit se ke spínači zámku, natáhnout dráty přímo k blinkrům (to bude taky chuťovka) a napájení se startem vzít asi přímo z konektoru autorádia, jinak fakt nevím kam sáhnout. Desku s konektory mám takto... Ten šikmý je šedivěj, modrý jaksi není... [upravil dne 26/11/13 21:02 od bemp] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.