Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vím že si asi moc nepomůžu, ale třeba někoho uchráním od podobné zkušenosti.

Včera 18.11.2013 v 16.00 hod mě v prodejně kol v Tuchlovicích vybral pokladnu lump co jezdí v 307 SW béžové barvy asi 1,6 hdi nejspíš se středočeskou značkou. Chlap cca 40 let, 185cm, štíhlá postava, světlé vlasy, tetování na zádech (levé rameno, jednobarevné), černá (podkasaná) bunda a i v prodejně měl pořád ruce v kapsách bundy. Je slušně vypadající, víc mluví (peníze neřešte, je mi jedno co to stojí)

Byl už u mě na krámě celkem třikrát v rozmězí třech týdnů, pokaždé stejným autem a při poslední návštěvě jsem ho hloupě nechal 10 vteřin bez dozoru a bylo to. Zkoušel jsem ho ještě nahánět, ale velmi rychle odjel směrem na Srby. V tuchlovicích a okolí jsem už čtvrtý, koho podobným způsobem okradl.

17.10. ukradl obsluze bazénu v tuchlo. peněženku, 12.11. ukradl na masážích v tuchlo taky peněženku (zde byl celkem dvakrát, než krádež provedl a nechal se i namasírovat, proto víme o tom tetování), 13.11. ukradl peněženku s vyšší hotovostí v autoservisu Repiský na Stochově, kde přijel červenou fábií s tuningovou úpravou a sháněl nárazník na peugeota.

Moc si od toho neslibuju, ale třeba si někdo něčeho všiml a nebo všimne. Ten lump jde hlavně po prodejnách kde je jen jedna obsluha.

Tvrdí o sobě, že je ze Stochova

[upravil dne 19/11/13 13:33 od martinecondrej]

[upravil dne 19/11/13 13:35 od martinecondrej]

Odesláno

viděl jsem ho hlavně zezadu, ale řekl bych že starý model. A ještě mám info, že to podobným způsobem zkoušel v nějakém kadeřnictví na Kladně a taky minulý týden byl v autoservisu autopavel v tuchlo. Obdivoval tam tank co mají na dvoře a že se staví tento týden s nějakou opravou.

Odesláno

307 s touhle barvou moc nejezdí určitě se najde. Co se dohodnout s tím servisem až přijede na opravu aby ti dali echo a trochu ho zdrželi,třeba nějaký problém při opravě.

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...