martinecondrej Odesláno 19. listopad 2013 Odesláno 19. listopad 2013 Vím že si asi moc nepomůžu, ale třeba někoho uchráním od podobné zkušenosti. Včera 18.11.2013 v 16.00 hod mě v prodejně kol v Tuchlovicích vybral pokladnu lump co jezdí v 307 SW béžové barvy asi 1,6 hdi nejspíš se středočeskou značkou. Chlap cca 40 let, 185cm, štíhlá postava, světlé vlasy, tetování na zádech (levé rameno, jednobarevné), černá (podkasaná) bunda a i v prodejně měl pořád ruce v kapsách bundy. Je slušně vypadající, víc mluví (peníze neřešte, je mi jedno co to stojí) Byl už u mě na krámě celkem třikrát v rozmězí třech týdnů, pokaždé stejným autem a při poslední návštěvě jsem ho hloupě nechal 10 vteřin bez dozoru a bylo to. Zkoušel jsem ho ještě nahánět, ale velmi rychle odjel směrem na Srby. V tuchlovicích a okolí jsem už čtvrtý, koho podobným způsobem okradl. 17.10. ukradl obsluze bazénu v tuchlo. peněženku, 12.11. ukradl na masážích v tuchlo taky peněženku (zde byl celkem dvakrát, než krádež provedl a nechal se i namasírovat, proto víme o tom tetování), 13.11. ukradl peněženku s vyšší hotovostí v autoservisu Repiský na Stochově, kde přijel červenou fábií s tuningovou úpravou a sháněl nárazník na peugeota. Moc si od toho neslibuju, ale třeba si někdo něčeho všiml a nebo všimne. Ten lump jde hlavně po prodejnách kde je jen jedna obsluha. Tvrdí o sobě, že je ze Stochova [upravil dne 19/11/13 13:33 od martinecondrej] [upravil dne 19/11/13 13:35 od martinecondrej] Citovat
martinecondrej Odesláno 19. listopad 2013 Autor Odesláno 19. listopad 2013 a to jsem zapoměl štíhlá, sportovní postava Citovat
Kata517 Odesláno 19. listopad 2013 Odesláno 19. listopad 2013 Zkusím to sdílet na FB .. jestli se někdo neozve .. Citovat
mxmen Odesláno 19. listopad 2013 Odesláno 19. listopad 2013 ty značky na autě budou určitě z jinýho auta, klasika. Ta SW je starý nebo nový model, jednu na Kladně občas vídávám,ale kdo řídí nevím. Citovat
martinecondrej Odesláno 19. listopad 2013 Autor Odesláno 19. listopad 2013 viděl jsem ho hlavně zezadu, ale řekl bych že starý model. A ještě mám info, že to podobným způsobem zkoušel v nějakém kadeřnictví na Kladně a taky minulý týden byl v autoservisu autopavel v tuchlo. Obdivoval tam tank co mají na dvoře a že se staví tento týden s nějakou opravou. Citovat
mxmen Odesláno 19. listopad 2013 Odesláno 19. listopad 2013 307 s touhle barvou moc nejezdí určitě se najde. Co se dohodnout s tím servisem až přijede na opravu aby ti dali echo a trochu ho zdrželi,třeba nějaký problém při opravě. Citovat
mxmen Odesláno 19. listopad 2013 Odesláno 19. listopad 2013 pošli mi tel.číslo do sz, kdybych ho někde viděl parkovat dal bych ti vědět,jezdím na Kladno dost často Citovat
martinecondrej Odesláno 22. listopad 2013 Autor Odesláno 22. listopad 2013 tak to pravděpodobně zkoušel ještě v místním pneuservisu a v autoservisu v Kačici. Včera u mě byla městská policie z Nového Strašecí pro popis a že už tam má taky zářez. Citovat
martinecondrej Odesláno 20. prosinec 2013 Autor Odesláno 20. prosinec 2013 tak mi přišel dopis od policie, že pachatel byl dopaden a že se ještě ozvou. Tak jsem zvědav. Jinak dávám foto jak si zloděj odložil ukradeného Peugeota před mojí garáž Citovat
tommm Odesláno 20. prosinec 2013 Odesláno 20. prosinec 2013 To by mě zajímalo jak to nastartoval přes imobilizer. To se mu přeci nemohlo povést s ulomenou spínací skříňkou... Citovat
martinecondrej Odesláno 20. prosinec 2013 Autor Odesláno 20. prosinec 2013 no takhle to tam zaparkoval. Policajti to pak taky nastartovali Citovat
martinecondrej Odesláno 20. prosinec 2013 Autor Odesláno 20. prosinec 2013 a odemknutý to bylo normálně přes zámek. Jak jsem to viděl, tak jsem si nechal zámek na dveřích odpojit Citovat
Guest servisman Odesláno 20. prosinec 2013 Odesláno 20. prosinec 2013 třeba měl svoji ŘJ motoru Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.