urcin Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Zdravíčko, nevíte někdo prosim kde se nachází??Jedná se o 1.4 jednobod z roku 91. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ccatar Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 opravdu nikdo nevíte kde je??...jesli tam je? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
durino81 Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Podla mudrej knizky o vstrekovani zazihovych motorov, system Mono-Jetronic (1,4 benzin u p309) cidlo podtlaku nema. Ale este raz sa do tej knizky musim pozriet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ccatar Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 tak to je mi záhada:o...ona mi to totiž \"řekla\" ŘJ přes blik-code...a ty kody jsem sebral tady na foru...Je to závada č. 33 (MAF/MAP čidlo podtlaku v sacím potrubí)...takle to je napsaný, tak teda nevim......A ty máš chytrou knížku?? [upravil dne 27.9.05 ccatar] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
durino81 Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Ja mam knizku \"Vstrikovaci zarizeni zazehovych mororu\" od Vladimira Motejla. Velmi dobra knizka. Cakal som na nu 2 tyzdne, ale oplatilo sa. System Mono-Jetronic ma tieto prvky: Akcne cleny su: -vstrekovaci ventil -ovladac skrtiacej klapky (tzv. krokovy motor, v skutocnosti to krokovy motor nie je, je to jednosmerny motorcek) -regeneracny ventil s aktivnym uhlim -cerpadlove rele Vstupy do ECU su: -poloha skrtiacej klapky (potenciometer - ma 4 drahy - 2 hlavne a 2 opravne) -snimac teploty nasavaneho vzduchu (je vo vstrekovacej jednotke) -snimac teploty chladiacej kvapaliny -snimac otacok -lambda sonda -spinac volnobehu (je na hriadeli ovladaca skrtiacej klapky) Dufam, ze som nic nezabudol... System Mono-Jetronic by mal byt pouzity u P205 1,1 a 1,4 a P309 1,4 (to mozem potvrdit ) Inac, mne ta vyblikavacia diagnostika nefunguje - nezacne mi to vobec blikat. A neviem preco... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ccatar Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Tak ten blick-code mi funguje dobre...a nejsou v ty knizce i ty chybovy kody??..jinak moooc diiiiiik za info...to sem potreboval:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
durino81 Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Chybove kody tam nie su. Aspon nie u Mono-Jetronic, ktory som si dokladnejsie precital. Su tam len rozpisane vstrekovacie systemy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoudaK Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 Zdravím,já mám 1,6i motor výfukovejma svodama dozadu a čidlo podtlaku nasávanýho vzduchu mám hned za přední maskou a je přidělaný na 3 šroubech na takovým projúhelníkovým plechu ze spoda,takže jsou vidět jen ty šrouby.. A měl by jsi ho najít podle toho,že do něj vede hadička a káblík a v té hadičce by měl být podtlak.. Mě tohle čidlo umřelo a dělalo mi to festovní paseku v motoru a tak jsem jej odpojil a hadičku zaslepil a taky to jede,ale nevím jestli je to dobrý řešení na delší dobu.. Tak zdarec a hodně zdaru.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts