Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

Viete mi dat navod ako vybrat spinaciu skrinku? Zhora som nasiel skrutku ale zdola je poistka vid foto. Akym sposobom ju viem uvolnit? Dalsia vec je ze sa mi zasekol klucik v polohe 2 a za nic na svete nechce ist spat.

Dik

post-10819-14109634172718_thumb.jpg

Odesláno

Zatlač celú skrinku naspeť na miesto a skús otáčať kľúčom,mal by mať polohu pri ktorej sa tie západky dajú zasunúť dnu a skrinku vytiahneš.

Guest servisman
Odesláno

jj mám stačí si stáhnout manuál ,to je sice citroen saxo stejný jako 106 ale musíš k tomu zadávat kod

• O 2 týdny později...
Odesláno

S tym zaseknutým klučom v polohe 2 vie niekto pomoct? Zatial sa mu nechce von - neviem ho otočit ani na polohu 1 nie to este vytiahnut a tym padom neviem ani skrinku vitiahnut. Skúšal som s ním mixovať , triast , zatial nič nepomohlo... už rozmýšlam o kladive, len sa bojim o klučik.

Odesláno

Když jsem zalomil klíč na Citroenu AX, tak jsem sundal celý sloupek řízení a ty čudly odbrousil hodně opotřebeným kotoučem flexou. Trochu čuňačinka, ale šel jsem cestou nejmenšího odporu....

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Tak sa podaril kluc vybrat bez poskodenia. Stacilo trocha viacrj sil a s citom otocit. Inak az teraz som mal cas :-)

[upravil dne 17.7.2014 06:18 od Kame]

• O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...