mk405 Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 ahoj, máte někdo T-mobile internet GPRS? jde vám tedˇ rychleji? mě už jde asi 3dny dvakrát rychleji než dotěd, že by t-mobile zlepšoval zdarma své služby? mk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swallow Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Taky mi to tak nějak zrychlilo, chvílema až na 150Kb/s a EDGE tu nejde.Ale jistě to nebude časem zadarmo, jako obvykle . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
allegretto17 Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 ahoj všem! Mám GPRS -EDGE, běhá to údajně až 230kb/s ,ale jen někde,mapa je na www.t-mobil.cz Platím paušál asi 800,- (s DPH) ,jestli to zdražej,zruším smlouvu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 nemusi se jednat o EDGE ale pouze o vyssi kodovani CS4 pro GPRS to je cca 21 k na 1 TS takže 84 Kb/s max. Puvodne jelo GPRS jenom v CS2 kodovani a to je cca 13,6 k na TS takze maximalne 54 Kb/s. Z toho doufam jasne plyne ze 150 kb/s se neda dosahnout bez EDGE, maximalni rychlost u EDGE je 56 k na TS takze 224 kb/s. Uvazuji bezne telefony 4+1 nikoli specialni datove moduly s dualni prijmaci cestou ktere dokazou jet i v jinych konfiguracich timeslotu. Napis jeste misto kde se ti GPRS zrychlilo a ja se pozeptam jake se kde delaly zmeny v siti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted August 29, 2005 Author Share Posted August 29, 2005 Chotěboř, Vysočina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lipnicak Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Ja se divim,ze nekdo chce za to pripojeni GPRS takovi penize.Ja bych jim dal tak max. 200,- mesicne.Pokud je nekdo z vas z mesta,tak dete do WiFi. Ja mam tak 512kB za 300,- a chodi to i 2Mb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MMMMM Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Jsem zmatenej 512kB = kiloByt nebo to je kilobitu pak uvadis 2Mb = 2000bitů? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted August 30, 2005 Author Share Posted August 30, 2005 Původně zaslal: lipnicak Ja se divim,ze nekdo chce za to pripojeni GPRS takovi penize.Ja bych jim dal tak max. 200,- mesicne.Pokud je nekdo z vas z mesta,tak dete do WiFi. Ja mam tak 512kB za 300,- a chodi to i 2Mb. ne všude ale WiFi je:aut chtělo by to WiFi celorepublikově já to mám s kámošem napůl takže platím jen půl, zase se to dá použít všude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Původně zaslal: lipnicak Ja se divim,ze nekdo chce za to pripojeni GPRS takovi penize.Ja bych jim dal tak max. 200,- mesicne.Pokud je nekdo z vas z mesta,tak dete do WiFi. Ja mam tak 512kB za 300,- a chodi to i 2Mb. Jenže je problém, že WIFI není ani všude třeba v Praze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 to mk405: takze v te oblasti presneji od vysociny az po Hodonin se delalo vice zmen, zvetsovala se kapacita datovych linek, spoustelo se kodovani CS3/CS4 (viz jak jsem psal nahore) a prehraval se sw v siti. Bohuzel Ti to presneji nereknu, nespada to pod nas a i kdyby tak nemuzu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted August 30, 2005 Author Share Posted August 30, 2005 Původně zaslal: Mila to mk405: takze v te oblasti presneji od vysociny az po Hodonin se delalo vice zmen, zvetsovala se kapacita datovych linek, spoustelo se kodovani CS3/CS4 (viz jak jsem psal nahore) a prehraval se sw v siti. Bohuzel Ti to presneji nereknu, nespada to pod nas a i kdyby tak nemuzu. ok, díky, šlo mi spíš o to jestli je to dočasné nebo takhle zůstane:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swallow Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Původně zaslal: Mila nemusi se jednat o EDGE ale pouze o vyssi kodovani CS4 pro GPRS to je cca 21 k na 1 TS takže 84 Kb/s max. Puvodne jelo GPRS jenom v CS2 kodovani a to je cca 13,6 k na TS takze maximalne 54 Kb/s. Z toho doufam jasne plyne ze 150 kb/s se neda dosahnout bez EDGE, maximalni rychlost u EDGE je 56 k na TS takze 224 kb/s. Uvazuji bezne telefony 4+1 nikoli specialni datove moduly s dualni prijmaci cestou ktere dokazou jet i v jinych konfiguracich timeslotu. Napis jeste misto kde se ti GPRS zrychlilo a ja se pozeptam jake se kde delaly zmeny v siti. Takže asi tak, spojení drží stabilně přípojnou rychlost 80Kb/s, občas vyletí tato rychlost až na 152Kb/s.Konfigurace 4+2 timesloty a EDGE tu opravdu není, na tom mi jede telefon o něco rychleji 170Kb/s +/- cca.10Kb/s.Takže podle propočtů to možné není, ale děje se.Možná chyba v softu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts