visky Odesláno 15. listopad 2013 Odesláno 15. listopad 2013 ahoj, přestalo mi fungovat centrální zamykání, zaklápění zrcátka u spolujezdce a nejde otevírat kufr tlačítkem na víku. prošel jsem všechny pojistky, v domnění, že za pár minut budu mít po problému, ale nemám. Pojistky jsou všechny o.k. nemá někdo podobný problém? taky mě napadlo, jestli nemůžou být pojistky ještě někde jinde než pod volantem, ale asi ne, že? díky za radu, co dál.. Citovat
dodo407sw Odesláno 15. listopad 2013 Odesláno 15. listopad 2013 aj v motorovej casti su poistky.... pri baterke... ak sa nemylim... Citovat
cyril1605 Odesláno 15. listopad 2013 Odesláno 15. listopad 2013 Sú 2 poistkové skrinky jedná je za ľavým svetlom za batériou a druhá pod volantom naľavo Citovat
visky Odesláno 15. listopad 2013 Autor Odesláno 15. listopad 2013 děkuju, kapotu jsem taky otevřel, ale úspěšnej v nalezení sem byl asi jako blondýnka při praktické zkoušce v autoškole Citovat
Guest servisman Odesláno 15. listopad 2013 Odesláno 15. listopad 2013 A je problém si na eshopu Peugeotu koupit manuál?? http://www.peugeot-club.com/index.php?co=eshop/vypis Citovat
visky Odesláno 15. listopad 2013 Autor Odesláno 15. listopad 2013 tak jsem prošel obě pojistkové skříně a všechny pojistky jsou v pořádku. ještě někdo nějaké nápady, krom toho abych si koupil manuál? ) Děkuji Citovat
Guest servisman Odesláno 15. listopad 2013 Odesláno 15. listopad 2013 Manuál jsem doporučil jen aby jsi něco věděl o autě , pojistky a pod Manuál je za 10 Kč to jde , když si koupíš auto za x táců je to prkotina Citovat
MildaSs Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 Mám stejny problém, vůbec nevím čím by to mohlo byt, budu moc vdecnej za všecky rady. Děkuji Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.