Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj chlapi, jelikož se mi u francouze spekla spínačka, tak jsem si řekl, že tam jde naráz zbytečně velký proud a napadlo mě to vyřešit tak, jak jsem to řešil u Xantie, odkaz ZDE Co vy na to?

Guest servisman
Odesláno

Už jsem o tom přemýšlel taky asi před 6ti lety a zatím jsem se k tomu nedostal. Vím že kluk něco podobné řešil u forda se světly a úspěšně. Ale je to dobrý nápad.

Guest servisman
Odesláno

Jedině porovnat el.schémata , kouknout jak je to zapojený. Neměl by býti problém podle čísel a označení drátů by to šlo, já to zatím nezkoumal.

Guest servisman
Odesláno

pochybuji o tom :P možná u nových modelů ale třeba u old 406 tedy ne

Guest servisman
Odesláno

V podpisu nemá auto ani rok výroby :) bral jsem to podle toho co psal a plánoval to z Xantie1 a taky podle sebe . Pokud jsou schémata tak se dá vždy něco utvořit.

Odesláno

Jirko, ideální řešení by byla nová spínačka, ale asi se to nevyplatí. Časem se prostě kontakty opotřebovávají a pak dochází k opalování, někdy i k spečení.

Guest servisman
Odesláno

přesně tak pokud vezmu co je zde 406 a kolik lidí řešilo spečenou či nefunkční spínačku tak to je pakatel.

Guest servisman
Odesláno

V Peugeotu třeba ta moje obj.č. 4162Q6 stojí krásných 6572 Kč

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...