Fifo10 Odesláno 8. listopad 2013 Odesláno 8. listopad 2013 Zdravím borci, Píska mi klinový remeň jak hovado. Mechanik skontroloval všetky kladky, servo, napinák a chyba v tom neni. Navrhol by sprej na klinové remene. Má s tým niekto skúsenosti? Citovat
Fifo10 Odesláno 8. listopad 2013 Autor Odesláno 8. listopad 2013 Mydlo používam ale bez výsledku pískanie prestane ale ak motor nieje zohriaty zasa začne pískať Citovat
Guest servisman Odesláno 8. listopad 2013 Odesláno 8. listopad 2013 tak bych zkusil vyměnit řemen , jak dlouho jej tam máš? Citovat
Guest servisman Odesláno 8. listopad 2013 Odesláno 8. listopad 2013 A značka? Některé řemeny vím že za chladna pískaly. U dcery taky pískal použil jsem sprej a stejně pískal pomohla výměna za lepší. [upravil dne 8/11/13 19:17 od servisman] Citovat
Fifo10 Odesláno 8. listopad 2013 Autor Odesláno 8. listopad 2013 fúúúha neviem ti povedať takto z hlavy ale viem že to nieje ten originalny...takže najlepšie by bolo kupiť novy? Citovat
Ajap Odesláno 8. listopad 2013 Odesláno 8. listopad 2013 Jak je tam řešená řemenice na klice? 406 měly řemenici ze 2 kusů odpružených gumou mezi nima, občas se začaly ty dva díly vůči sobě protáčet a pak to pískalo. Myslím, že jsem to našel někde tady. Byl tam i popsán jednoduchý test - udělat na řemenici něčím (křídou třeba) čáru, zkusit nastartovat a pokud byla \"rozjetá\", tak to bylo řemenicí. Šlo se k ní dostat přes podběh PP kola (myslím). Citovat
Fifo10 Odesláno 8. listopad 2013 Autor Odesláno 8. listopad 2013 a najlepšie riešenie je aké? remenica, napinak a volnobežka boli menene s remenom. [upravil dne 8/11/13 18:54 od Fifo10] Citovat
Guest servisman Odesláno 8. listopad 2013 Odesláno 8. listopad 2013 pročti a pak řeš http://www.xantiaclub.cz/view.php?cisloclanku=2006022101 Citovat
Fifo10 Odesláno 8. listopad 2013 Autor Odesláno 8. listopad 2013 Remenicu kontroloval mechanik...mal dole to koleso takže robil asi niečo podobné...skôr by som uvažoval o výmene remena...ale ten originál neviem na nete nájsť Citovat
Guest servisman Odesláno 8. listopad 2013 Odesláno 8. listopad 2013 jj pokud věříš mechanikovi tak dej na jeho rady a neřeš pak zde. Ono až se párkrát spálíš tak poznáš jedno ,jako já ,co si neudělám sám . Taky mne bylo řečeno je to ok a po mé kontrole jsem zjistil že mechanik to zkurvil. Citovat
Fifo10 Odesláno 8. listopad 2013 Autor Odesláno 8. listopad 2013 No som odkázaný nato lebo ja niesom moc technicky zdatný aby som dokazal zanalyzovať kde je chyba Citovat
Guest servisman Odesláno 8. listopad 2013 Odesláno 8. listopad 2013 jasně chápu to pak člověk jen solí prachy.Zkus vyměnit řemen za jiný nebo raději bych změnil servis či mechanika. Citovat
Fifo10 Odesláno 9. listopad 2013 Autor Odesláno 9. listopad 2013 Skúsim ešte ten sprej a keď to nepomože pojdem do ineho servisu nech mi oni povedia svoj nazor Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.