deddo306Break Odesláno 7. listopad 2013 Odesláno 7. listopad 2013 Ahojte,chcem sa spýtat hlavne Vas ktorí mate HDI motory,zdvihnu sa Vam otacky po nastartovani pri studenych startoch?Ide mi o to,ze sa mi obcas stane,že sa otacky pekne zdvihnu a niekedy nie.Je to normalne?diky ps: ak je to tu preberane alebo spominane tak sorry... Citovat
MilanF1 Odesláno 8. listopad 2013 Odesláno 8. listopad 2013 Jak moc se ti zvednou? Tedka moc chladno není, takže otáčky jsou OK, ale pokud jsou velké mrazy, hned po startu tam mám tuším 1000 ot místo obvyklých 850-900. Citovat
HORAL406 Odesláno 8. listopad 2013 Odesláno 8. listopad 2013 TAK TO NEZNÁM ANI V MRAZECH.....KOLÍSÁNÍ MAX KOLEM 840 AŽ 870........ TKŽ DRV? Citovat
brutall Odesláno 8. listopad 2013 Odesláno 8. listopad 2013 Jde o to, jestli máš při startu zapnutou klimatizaci, nebo vypnutou. Citovat
MilanF1 Odesláno 10. listopad 2013 Odesláno 10. listopad 2013 Klima hraje roli? Když mi chvilku fungovala, tak její provoz se u mě projevoval tím, že po zapnutí lehce spadly otáčky, ale za sekundu byly opět na normálních (asi ŘJ přidala na otáčkách). U 306tky nevidím důvod mít pořád zapnutou klimu, protože zde není plně automatická. Je tu jen automatika na rychlost otáčení ventilátoru dle vnitřní teploty. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.