Patrius83 Odesláno 4. listopad 2013 Odesláno 4. listopad 2013 Ahojte. Dnes som postrehol problem pri vippinani motoru, ktory sa prejavuje drncanim niecoho. Je to zvuk akoby nieco bolo slabo upevnene a pri zhasnuti motoru to zadrnci a je klid. Este som postrehol podobny zvuk od toho isteho miesta a to pri otackach 1500, vzdy jak prejdem cez tieto otacky tak to zadrnci a ked sa mi podari ostat na 1500 otackach tak to robi kontinualne. Cim by to mohlo byt? Ma niekto stejny problem? Dakujem Citovat
krtek 2 Odesláno 5. listopad 2013 Odesláno 5. listopad 2013 Toto mi robil silentblok na motore ale pri 2200 otackach skontroluj ho ten malicky pri rozvodoch motora na nosniku tlmica je priskrutkovany troma srobami,ak je roztrhnuty treba vymenit Citovat
Martin 1981 Odesláno 5. listopad 2013 Odesláno 5. listopad 2013 mne to kedysi robila ta kost na pravo hore,pomerne lahka vymena,teraz to pri vypinani bucha znova ,pri malej kontrole som zatial nasiel odtrhnuty ten velky pod kostov, pozeram ze ty mas benzin tak ty tam kost nemas:D [upravil dne 5/11/13 06:43 od Martin 1981] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.