Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

http://www.aci.cz/4009941-pr-svetlo-h4-man-i-el-ovladane-l_d638.html

Ano to je pro starý model. Ten je origo jak ručně tak elektricky.

Nový model je elektricky (ale pořád manuálně. Jen na dálku pomocí elektromotorků)

Návod je takový. Nastavit na 0 a seřídit viz příloha

post-2095-14109634016579_thumb.jpg

Vidím to na ťukanec zepředu, kdy to odnesly světla, a aby se ušetřilo, tak jsou tam světla z druhovýroby s manuálním nastavením.

Kolečko v kabině máš, co?:roll

[upravil dne 4.11.13 17:32 od MJSytic]

Odesláno

Na 0 to mám .... ale pořád to svítí vysoko a jakoby tim šroubem jak je na imbus tak na to vůbec nereaguje .... takže bych to chtěl vyměnit .... ale otázka je jestli se musí měnit celý světlo .. pokud ne tak kde seženu to šletování na nový model ?

Guest servisman
Odesláno

A není to vyskočeno u té kuličky a táhla, tím pádem není spojení mezi ovladačem a parabolou. Zkus to vyndat a zacvaknout , nevím jak to popsat ale i to el.ovládání se musí zacvaknout aby to bylo spojeno mezi motorkem a parabolou.

Odesláno

Možná jen vypadlo to ovládání. Zkus vyndat žárovku a prstem tlačit (snaž se to moc neupatlat) na parabolu a zároveň točit tím šroubem na jednu a druhou stranu. Mohlo by se to chytit :myslim

Nový štelování - pokud máš kolečko v kabině, vedou ti kabely ke světlům a zůstaly na nich konektory, tak ti stačí sehnat světla s motorkama a jen přehodit a zapojit. Možná budou stačit jen motorky a ty strčit do těchle světel místo toho manuálního, ale nevím, jestli to bude pasovat :myslim

Odesláno

Tak si dal někdo práci a dal to pryč, aby to na STK nebudilo pozornost. Tam, jak technik vidí kolečko na štelování, tak pak prudí, když to nereaguje :aut

Guest servisman
Odesláno

Když jsem měnil u felicie musel jsem to zacvaknout do paraboly a pak přidělat u světla -pootočit, jen u feldy je ovládáno kapalinou a tebe ručně. Podle mne to máš vyskočený z paraboly , já to měl u 405 a taky jsem svítil stále nahoru a proti mne blikali na mne. Musel jsem to zacvaknout do paraboly a pak jsem i viděl a nikdo už neblikal.:)

Odesláno

Zkoušel jsem oddělat žárovku a zatlačit a točit a nic .... a vydělat to nejde pokud to vydělávám dobře .... má se to pootočit a vyjmout ne ?

Odesláno

Tak jinak. Když přepínáš tou páčkou do polohy 0-1-2 tak to reaguje (parabola se hýbe), nebo ne?

Ne. takový set neexistuje. Leda to všechno koupit od někoho z nějakého vraku ;)

[upravil dne 4.11.13 17:55 od MJSytic]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ahoj, mám Peugeot 106 Sketch, origo světla Valeo, s elektro krokovými motorky na štelování výšky světel, s otočným přepínačem na palubce u řidiče a svěla lítaj nahoru-dolu, jak když je blbý kontakt. Demontoval jsem přepínač, vyčistil plošky, i konektory u něj a problém se nevyřešil. Máte někdo radu nad zlato, co s tím? :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...